Ikke kategoriseret

Novah var til læge – Blev han vaccineret?

15. november 2017

Tidligere i dag kom det frem at Novah og jeg var på vej til læge, og siden da har rygterne ellers fået frit spil. Blev han vaccineret? Er det hans astma? Fejler han noget? var jeg til læge fordi jeg er gravid igen? Rygter har været mange af hvad jeg har set i de forskellige debatgrupper på Facebook.

Men vi var til læge så han kunne få sin første vaccine i hele hans liv. Ja jeg udtalte da han var baby jeg ikke ville vaccinere ham læs her. jeg er så glad for at jeg ventede med at vaccinere ham til jeg var 100% klar og afklaret med fordele og ulemper omkring de forskellige vacciner.  Jeg mener ikke at jeg har udsat ham for fare, da jeg altid har taget mine forholdsregler med at komme ud til folk. Får jeg et barn mere venter jeg helt klart også 1 år til 1½ før han/hun får den første vaccine, jeg mener  der er gode ting ved at vente med at vaccinere børn. Personligt mener jeg man vaccinere børn alt for tidligt,

Skulle de blive syge og være i den kategori hvor han ikke kan tåle den kan han meget bedre komme sig og holde til evt. bivirkninger når han er 1-1½ år gammel – Novah blev slet ikke ked af da han skulle stikkes og jeg tror det handlede om at jeg forklarede ham hvad han skulle så han vidste hvad han skule ind til og hvad der skulle ske, et ban på 4 måneder forstår ingen ting og jeg mener det er et kæmpe tillidsbrud man giver et lille barn meget tidligt i dens liv, lægen starter med at være sød og vinde barnets tillid og derefter gøre barnet ondt ved at stikke. derfor fravalgte jeg mig også at Novah skulle have sin lille “trøstemus” inden vaccinen han skulle have den efter vaccinen så han fik ros for at være så dygtig, og ikke have den for at vinde hendes tillid.

Jeg syntes det er sundt hvis man som forældre får den sunde skepsis omkring vaccinering af ens barn og ikke bare “blindt” tror på lægerne og vaccinere sit barn, jeg syntes det er sundt og godt hvis man læser mere omkring bivirkninger og skjulte ting der er i vaccinen så man med ro i sindet ved hvad der er i og derved ved hvad det er man putter i sine børn. Jeg har valgt efter grundig læsning og flere samtaler med læger og sundhedsplejesker at han skulle vaccineres men først når han blev noget ældre og bedre kunne holde til bivirkninger og evt. sygdom efterfølgende.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar