Natascha Linea

Hvordan gik min skriftlige fremstilling

29. november 2017

Som nogle af jer nok ved skulle jeg op i Matematik i dag i skriftlig fremstilling, og jeg var så mega nervøs, for var sikker på det ville gå af LORT til, for jeg er jo så dårlig til Matematik (syntes jeg selv) – Men Natascha tro på dig selv, og tro på du godt kan, for jeg kan åbenbart mere end hvad jeg selv tror!

Jeg gik op, og så måtte det briste eller bære, jeg havde lavet opgaven så godt som jeg kunne, og så kunne jeg jo ikke gøre så meget mere. – Jeg gjorde mit bedste, om det så var godt nok, måtte min lærer jo vurdere.

Jeg gik op og snakkede i de 10 minutter jeg skulle. Min lærer fortalte mig det var super godt det jeg havde lavet, og jeg er jo god til matematik. Men at jeg bare skulle tro mere på mig selv og ikke være så usikker på om det var rigtigt. Spurgte for sjov min lærer og hvilken karakter jeg ville havde fået hvis vi ville få det, havde fået 7 eller 10 <3:-O – WOOOW jeg var og er lidt i chok, for jeg kan jo godt når jeg vil og tror på mig selv, er slet ikke så dum som jeg går og tror! Det jeg skal arbejde på den næste periode er at tro mere på det jeg gør, og tro på jeg godt kan.

Der er jo også en grund til jeg i 9 klasse fik 12 i matematik! – For jeg kan jo godt, skal bare tro lidt mere på mig selv, og tro på det jeg laver er godt nok!

Nu mangler vi kun eksamener den 11 og 20 December! – Jeg krydser fingre og tror på det nok skal gå! – Skal op i Design og Samfundsfag, bare jeg får 02 så er jeg mere end godt tilfreds! – Jeg  SKAL bare bestå

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar