Natascha Linea

Hvordan går det med min Hf

9. november 2017

Som i nok ved startede jeg på en 3årig HF sommeren 2017. Efter planen skal jeg være færdig i 2020 (Så jeg student)

Jeg er primært rigtig glad for at gå i skole, men jeg GLÆDER mig for vildt til at vi når Januar så slipper jeg for mit hade fag, eller jeg slipper ikke for det, vi har det bare ikke så meget som nu.  Jeg har nu nogle fag som jeg kun har “fordi” jeg skal have dem for at gennemføre en fuld Hf. – Jeg har rimelig nemt ved Matematik som stiger i Niveau her efter Jul. så jeg måske kan få nogle udfordringer på det område. Samfundsfag og Design. kan jeg også godt sådan rimelig, men da de ikke siger mig en bjælde og jeg syntes de er r*v kedelige så er det ofte i de timer jeg har lagt lægetider, tandlæge tider osv. da jeg kun har dem på mit skema fordi jeg skal have dem.

Og så til min Engelsk, jeg er så dårlig til skriftelig Engelsk. Jeg fatter virkelig minus, og føler mig helt ærlig snotdum, for jeg kan simpelthen ikke lære det har prøvet nu siden 2009 og forstår det stadig ikke :-O – Men ja en smule opgivende må man gerne have følelsen af at have, nogle gange.

Men jeg holder hoved højt og kæmper for at gennemføre især mit Engelsk som jeg er meget nervøs for om jeg kan gennemføre 🙂 – Jeg vil så gerne gennemføre min Hf, men jeg kan også godt mærke at jeg er MEGET udfordret i forhold til mit Engelske som vi har ret meget i det første halve år, som heldigvis snart er slut. Jeg håber på jeg kan få 4 eller 7 i den mundtlige eksamen og på den måde trække den skriftelige op, da jeg ikke tror jeg får mere end MAX 00 i skriftelig Engelsk.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar