Ikke kategoriseret

Opdatering på status mødet

10. oktober 2017

Nu fik vi holdt status møde her for nogle uger siden og der gik VILDT godt, kan jeg lide så godt sige.

Jeg er så godt tilfreds med mødet og jeg følte virkelig jeg endelig blev hørt og vi havde virkelig en god snak 🙂

De var før i tiden hus mig hver anden dag, og den sidste måned og den næste måned skal der efter planen ikke komme nogle, vi er i gang med at lave en ny forældreevne undersøgelse for at finde ud af, hvor meget jeg har udviklet mig siden jeg var 17 år gammel. Når den står færdig finder vi ud af hvilken og hvor meget hjælp jeg skal have. 🙂 – Men mens undersøgelsen kører kommer der ikke nogle ved mig. Og der er SKØNT! For at være helt ærligt nyder jeg virkelig at der ikke er nogle ved mig, især for mine børn skyld, for jeg har så meget mere overskud når jeg ikke hele tiden skal have i tankerne “Gør jeg det godt nok?” “er jeg en god nok mor?” “Lavede jeg nogle, fejl i dag?” Osv. Når alle de tanker er væk, så kan mit fokus være 110% på mine dejlige børn.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar