Natascha Linea

Opdatering på mit bog projekt

31. oktober 2017

Som nogle af jer nok ved bruger jeg lige i øjeblikket meget tid på at skrive på min kommende bog. det er også derfor jeg er lidt stille her på bloggen, da jeg ikke føler jeg både har tiden til at skrive på min bog og min blog, og da bloggen kun er en midlertidig indtægt, ser jeg bogen som en bedre og større mulighed for mig i fremtiden, så jeg bruger kræfterne på dette.

Men i dag sendte jeg første manuskript ind til gennemlæsning, jeg er så spændt på at høre hvad han mener om mit arbejde, og om han mener der er noget der kan gøres bedre 🙂 – Jeg er i hvert fald super glad for jeg har fået denne her mulighed for at fortælle min historie og fortælle omkring min barndom og ungdom. – Men jeg er godt i gang med at skrive, stadigvæk! – Og planen er stadigvæk at den vil komme ud i butikkerne foråret 2018. og jeg håber i glæder mig lige så meget som jeg gør, til endelig langt om længe at stå med min egen bog i hånden, stå med noget jeg har lavet og noget jeg selv har skrevet.

Men som planen er lige nu vil de nu læse bogen igennem og fortælle om deres mening til mit første manuskript, og derefter vil vi sende det frem og tilbage til vi begge er tilfredse med det færdige produkt, og det er klart til at sende i trykken og blive lavet til en bog

Så jeg undskylder meget jeg er stille på bloggen for tiden, men det handler om at jeg simpelthen ser bloggen som noget midlertidig jeg ikke fortsætter med for evigt og jeg ser bogen som noget mere længerevarende og noget som giver større og bedre muligheder indenfor mit videre arbejdsliv.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar