Ikke kategoriseret

Kørekort igen

13. oktober 2017

Nu gør jeg det igen

Som i sikkert ved begyndte jeg at tage kørekort da Novah var meget lille. Men jeg stoppede da jeg ikke kunne få mig selv til at prøve glatbanen, var virkelig panisk angst for det, og kunne slet ikke overskue tanken om det, Jeg så straks at jeg ville vælte rundt på taget og være den først i Danmark som døde, af en voldsom ulykke på glatbane. En skal jo være den første. – Jeg ved ikke om det var på grund af at jeg stadig havde mange hormoner i kroppen efter min fødsel, eller om jeg var panisk angst for det, men nu har jeg fået mod til at starte igen, og nu VILE JEG FANDME GENNEMFØRE DET! – Jeg vil få så meget mere frihed og så meget flere muligheder for at komme rundt og se verden(Danmark) men min børn hvis jeg havde en bil, og jeg kunne køre den rundt fra A til B. Vi ville have meget mere mulighed for at besøge venner og familie. – Jeg vil have det kørekort nu. D 11 November skal jeg tage mit førstehjælpsbevis igen, da det gamle jeg tog dengang er for gammelt. Og D 20 November starter jeg på første hold til teori, Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen, og for at bevise at jeg godt kan få det kørekort, også selvom jeg er stadig i dag er lidt bange for glatbanen, selvom alle siger at der ikke er noget at være bange for, og folk siger at det er skide sjovt, så er jeg stadig en lille smule bange for at komme på glatbane. Jeg tager mit kørekort hos Eglund køreskole her i Nykøbing, jeg har hørt at han skulle være byens bedste køreskole, så jeg glæder mig til at se hvad der sker når vi skal ud og køre igen, glæder mig helt vildt til at komme bag rettet igen 😀


Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar