Natascha Linea

Efterårsferien. Tur/Retur

17. oktober 2017

Som i ved faldt min far her i Søndags mens vi malede ungernes værelse, så efterårsferien blev lavet en del om på grund af hans skader, jeg har valgt at sende børnene af sted halvtid hver dag, så min far kan få lidt ro i hans arm/skulder og ryg. – Vi skulle have lavet en masse ting, men det er nu rykket til vinterferien eller juleferien i stedet for.

På Fredag, tager vi af sted mod Fyn, for at besøge min bonus og ungernes bonus bedste, vi skal bare hygge og slappe af. Søndag tager turen mod København og efterfølgende Oslo, og jeg glæder mig simpelthen så meget, til at komme til Oslo for første gang, og komme til Norge for første gang i 8 år :O – Og så skal jeg selvfølgelig være sammen med ham den søde 🙂 – Regner med at købe en masse julegaver mens jeg er i Oslo, så er de nemlig købt og ude af verden 🙂

Og så lagde jeg lige mærke til at de have opvarmet Jaccuzi og i går skulle jeg jo ud og købe nyt badetøj og tøfler, så jeg kunne være helt klar til en weekend som Natascha 22 år og ikke som Mor 22 år <3

 

Ps: Min far skal nok klare sig, <3 Har fået kæmpe grønt lys til at tage af sted da han ved hvor meget jeg har glædet mig <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar