Ikke kategoriseret

Efterårsferie uden børn?

9. oktober 2017

Så det snart tid til endnu en omgang efterårsferie, med kulde, blæsevejr og garanteret masser af regn.  Mange børnefamilier, skal hygge med børnene og have en masse lækker kvalitetstid sammen med dem de holder af, de unge mennesker skal ligge i druk med vennerne og pleje deres tømmermænd, jeg har det bedste for begge verdener. <3  🙂 –

Mig, Lia og Novah skal også holde efterårsferie sammen med morfar, og vi skal mega hygge, have en masse kvalitetstid og sove længe, noget som både mig, Lia og Novah syntes er dejligt <3 , vi ved ikke helt endnu hvad vi skal lave, men vi regner med i zoo hvis vejret er til det, svømmehallen og legeland – Jeg glæder mig meget til at tilbringe hele ugen sammen med mine fantastiske børn.<3

Men jeg tager også lige en smuttur ALENE! Til Oslo, uden venner, familie eller børn 🙂 Bare mig ALENE! Og jeg glæder mig helt ekstremt meget 🙂 – Bliver helt igennem en fantastisk tur, hvor jeg kan lade mine mor batterier op, og være 100% klar til en ny hverdag efter ferien, mine unger er i mellemtiden på efterårsferie ved deres bonus bedste <3 – Lia glæder sig meget, og Novah er endnu for lille til helt at forstå han skal på ferie ved bedste, men er 100% sikker på de får det luksus <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar