Ikke kategoriseret

Det skal min søn hedde?

6. oktober 2017

Da jeg blev gravid begyndte jeg naturligvis at diskutere navne med min familie og venner, jeg var faldet for et navn som jeg virkelig syntes var så sødt, og det gør jeg faktisk stadigvæk. <3 Det et navn jeg aldrig før har offentliggjort fordi jeg ved det er et navn med mange meninger i. Men i dag fik jeg lyst  🙂 Hvorfor lige i dag? det ved jeg ikke, måske fordi jeg på en måde har fortrudt jeg ikke lyttede til mig selv, Jeg fortryder ikke Novah navn, overhovedet, for han kan absolut ikke hedde andet i dag. – Jeg overvejede det virkelig til min søn Novah men af frygt for massiv mobning og folks reaktioner valgte jeg et andet navn i stedet for.

Hvis jeg får en søn mere kommer han med 99% sikkerhed til at hedde det for i dag er jeg stadig virkelig vild med navnet, jeg syntes det er så sødt, og det kan jo ikke være rigtigt at en mand og hans ondskab skal have lov til at ødelægge et helt almindeligt børnenavn.

Men jeg havde virkelig overvejet at kalde min søn Adolf 🙂 – Jeg ved mange nok nu tænker – “Adolf Hitler” og netop derfor kom Novah ikke til at hedde det, fordi det er jo ikke særlig fedt at men tænker på ham når man bliver råbt op i klassen osv. – Men faktum er at jeg syntes det er et kanon sødt navn. Og min måske kommende søn kommer med stor sandsynlighed til at hedde det <3 “Adolf Christian Kaup

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar