Natascha Linea

3-11 = Julebryggen udkommer, hvad skal i lave?

30. oktober 2017

Som i sikkert har set på min Instegram (Natascha_ellen) Så skal jeg ud og drikke på J-dag, og jeg glæder mig helt enormt meget, det er første gang i 2 eller 3 år jeg skal det, glæder mig ikke kun fordi jeg skal drikke, glæder mig også fordi jeg skal være sammen med nogle helt igennem søde mennesker den dag, skal drikke med min Bedste og hendes søde datter, min fantastisk kusine, som fik lov til at være gudmor for min søn. Og så skal jeg selvfølgelig drikke med Hr X. – Hr X er jo min flirt som jeg har skrevet med i cirka 9-10 måneder efterhånden, og det er første gang vi skal mødes med hinanden, og jeg glæder mig helt vildt meget, til endelig at få sat ansigt på hvem han er, og om vi virkelig har god kemi sammen – Og så for sjovt skyld og narresteger, så har vi af anledningen af dagen, besluttet os for at klæde os ud som julemand og julekone 😀 Min lækre kjole –> Tryk her finder du  min julejakke jakker –> lige her og strømper –> heer – Min julemakeup er fra Normal, og mit undertøj samt strømpeholder og sko er fra H&M

Psssst 🙂 —> Kig her har den lækreste dragt ever, den er så let og fin i stoffet, perfekt til en tur på stranden, hvis man har lidt større barm end jeg har, jeg bruger den som natdragt, de den er lidt stor foroven til mig, men helt igennem et stykke tøj som er super lækkert, og vildt behageligt at have på, og så koster den kun 220,- :-O VILDT BILLIGT! – Jeg pakker den helt sikkert til min tur til Odense d -3-5 November, om jeg så får de brugt eller ej, må tiden jo vise, men ville i hvert fald lige vise jer den her 😀 <3 —> her

 

Jeg er så klar til J Dag og glæder mig helt vildt meget, til at fyre den max af hele natten sammen med de bedste mennesker i hele verden og Hr X <3 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar