Natascha Linea

Udkants problemer

1. september 2017

Jeg har besluttet at lave en lille liste over de problemer der er når man som jeg bor i “udkants” Danmark! – JA jeg har 100% selv valgt det, men derfor er der stadig problemer!

 

  • Afhentning om Fredagen.

Jeg tror måske ikke jeg er den eneste der har dette her problem. men jeg har fri om Fredagen k 15.15 og tager jeg bussen 15.13 så kan jeg først være i Gedser kl 16.00 og være i børnehaven 5 minutter efter, og det er 10 minutter efter børnehavens lukketid – MEGA NEDEREN!! – Så jeg skal tage bussen 14.03 for at kunne nå at hente ungerne til tiden, og det er så over 1 time jeg skal tage tidligere fri for at kunne nå at hente mine børn til tiden, selvfølgelig kan min far hente for det meste men der er bare nogle dage hvor han skal noget andet, og børnene er jo mine børn og mit ansvar.

 

  • Man kan ikke gå i byen

Ja ok, går måske i byen 2-4 gange om året. men når jeg så endelig gør det så kan jeg ikke komme hjem 😀 HAHA! – Den sidste bus køre kl 00.00 og så køre der først en bus igen kl 6 næste morgen, så du har 3 valg muligheder tage mega tidligt hjem fra byen eller tage mega sent hjem eller tage en taxa til 500-600 kr hjem 😀 Det er jo ikke noget sort problem for mig da jeg går i byen så sjældent som jeg gør, men hvad med dem som går i byen hver weekend, de har et lille problem.

 

  • Det pisse dyrt

Det skal jeg godt nok lige vende mig til, vi har jo kun en brugs som koster mindst en million, haha ej okay. Men det er godt nok lidt dyrere at handle der, end det er at handle i Lidl, Aldi Netto og hvad jeg ellers boede tæt på før. Så det skal jeg lige vende mig lidt til, men mon ikke jeg en gang lærer at handle når jeg alligevel er inde i byen. 😀

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar