Natascha Linea

Kontrakt på min udgivelse

8. september 2017

Som i ved har jeg gået med en drøm om at få udgivet min bog, det er en drøm jeg har gået med de sidste 3 år i mit liv. og lidt dengang jeg var yngre. Min far har altid skubbet mig i den retning og har altid gerne ville have jeg blev forfatter.

Jeg har altid tænkt “ja ja du skal jo sige jeg skriver godt, jeg er dit barn” men i dag er jeg begyndt at tænke, “måske har han ret”

i går modtog jeg en mail fra et forlag som har sendt mig en kontrakt til underskrivning! – MIN BOG BLIVER UDGIVET, EFTER PLANEN I FORÅRET 2018!!!! 

 

Jeg flyver på en lyserød sky og smiler over hele hovedet! – folk må tænke jeg er sindssyg! :-O Men kan slet ikke komme ned igen, ikke lige nu! – hvor er det fucking fedt! – Min skole går pisse godt, en af mine drømme går nu i opfyldelse! – tænk at jeg om under 1 år står med min egen bog i hånden!  MIN EGEN BOG! JEG BLIVER FORFATTER! – Glæd jer til den bliver udgivet! – der er så mange ting i ikke ved om mig endnu, som i får fortalt i bogen! –

Jeg er så fucking glad og totalt op at flyve over det her! jeg kan slet ikke forstå det helt! – tror ikke jeg forstår det 100% før jeg står med  min bog i min egen hånd! – Alt det jeg har drømt om de sidste 3 år bliver nu virkelighed! – jeg ved ikke hvad der sker i mit liv, men lige nu begynder alt bare at gå så mega godt! har 0% fravær i skolen og er stadig så glad for at gå her, på hjemmebasis, går min blog også pisse godt og nu ved siden af er mit bogprojekt endelig gået i orden, kontrakten er underskrevet! og det bliver til virkelighed!

NATASCHA LINEA/NATASCHA ELLEN BLIVER FORFATTER!

 

Jeg ved at alle ens drømme nok skal gå i opfyldelse, man skal bare tro nok på det og vente på det. så bliver alt perfekt før eller siden! 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar