Natascha Linea

Jeg er et træ

11. september 2017

Jeg er begyndt at tænke anderledes på det sidste og begyndt at tænke mere over mine udtalelser og så videre, og i den forbindelse kom jeg til at tænke over mit liv. er der nogle udtalelser jeg fortryder eller? – JA jeg fortryder den måde jeg har fået dem formuleret på men kan ikke komme i tanke om nogle jeg decideret fortryder er kommet ud. (dræb mig ikke hvis der er en jeg har glemt i farten) 🙂

Jeg føler mig somme tider som et træ, da jeg blev født blev jeg plantet, jeg voksede og blev et lille træ, mit træ skulle have grene jo mere jeg udviklede mig jo flere grene ville vokse, hver gang en gren var vokset ud, blev den skåret af så der kun var en lille stump tilbage. Træer kan miste grene på grund af sygdom, hærværk eller storm, mine grene er knækket af det hele. Nogle træer står mere udsat end andre, jeg har lært at leve med mit træ står meget udsat end andres, nu er det min opgave at bygge et hegn rundt om mit træ så ingen kan ødelægge det mere! – Mit træ er enormt højt og på toppen blomstre det i flor, men hele stammen er hakket, ridset og fuld af knækkede grene. Men kan aldrig reparere et træ så det ikke kan ses, men man kan gøde og vande det så det ikke dør

Jeps jeg er fucking mærkelig og jeg er helt min egen, men jeg får lyst til at blive ved med at dele om mit liv hver evig eneste dag, når unge piger skriver til mig at de er glade for at se mig kæmpe de samme kampe de gør og de ved de ikke er alene og at man aldrig nogensinde skal give op, det er netop derfor jeg skriver så meget jeg gør og deler billeder i gode situationer og de knap så gode situationer,  jeg deler om MIT LIV på gode og dårlige dage. – hvis i ikke kan tåle at se en pige være mindre glad på Instagram så få jer lige er realitets tjek tak 🙂 Intet liv er fucking perfekt hele tiden, intet liver er fest og rødvin hver weekend, intet liv er søde unger og perfekte hjem hele tiden, jeg viser mit liv som det er også når børnene ikke gider høre efter, når hjemmet roder, og jeg har en skod dag! – Accepter mig som jeg er er, eller find en anden instagram og følge 😀

 

Instagram: Natascha_ellen 

Facebook: Natascha Ellen Fanside

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar