Ikke kategoriseret

Jeg er blevet fyret

19. september 2017

Hold nu op hvor er jeg hidsig, jeg føler mig virkelig total til grin,

Jeg begyndte jo at gå med reklamer og var faktisk virkelig glad for det, jeg nød virkelig den time hvor jeg kunne gå og nyde det gode vejr og have alene tid med en af mine børn.

I sidste Torsdag gik jeg og ventede på mine reklamer da de ikke var komet kl 20.00 ringer jeg derind og får af vide at der er forsinkelser men de var på vej, Fredag er de stadig ikke kommet så jeg ringer igen derind, og jeg år af vide at en 13 årig dreng har fået min rute da det jo er ungdoms arbejde. jeg brokker mig lidt over det da jeg helt ærligt føler mig lidt ti grin, de ringer så nogle dage efter og siger de har 3 ruter i Gedser hvis jeg kunne være interesseret, jeg takkede pænt NEJ TAK, for gider da ikke tage ruten og risikere at blive skrottet for en billigere ansat igen. 😀

Jeg syntes de burde have givet ham drengen de andre ruter som de viste var ledige ugen efter frem for at give ham min rute for nu står de jo med 3 ruter og ingen til at gå med dem 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar