Ikke kategoriseret

9/11 – Hvad er sandheden?

12. september 2017

Fik vi sandheden omkring 9/11? – Jeg var kun 6 år gammel da det skete, men jeg er jo vokset op, i skyggen af den totale katestrofe det medførte, og det skræk for terror der kom og er kommet.

Jeg har igennem de sidste par år set rigtig mange klip på youtube og set mange dokumentere omkring 9/11 og jeg er 100% sikker på der er noget vi ikke ved! – jeg ved ikke hvad der skete den dag og det er der ingen af os der ved, jeg tror ikke på det kun var de to fly der fik tårnene (tårn 1 og 2) og tårn 7 til at styrte sammen. Jeg ved ikke hvad men jeg tror på der var noget andet der gjorde at de styrtede sammen. For mig personligt syntes jeg også at det virker mærkeligt at der var 2 fly men 3 nedstyrtninger. og hvad laver sprængstoffet NANOTHERMIT i og omkring bygningerne, dette bruges til planlagte nedstyrtninger, og burde slet ikke være i tvillingetårnene, medmindre det var planlagt det skulle styrte sammen d 11 September 2001. Mange mennesker mener det samme som mig bare prøv og kigge på google eller Youtube det, så kan i se at der er mange mennesker som er enig i mig. – Hvad tror i der er sket?

Jeg syntes det er skræmmende, virkelig skræmmende, at tvillingetårnene måske blev sprunget ned med vilje. jeg siger ikke det er det der er sket, men der er heller ikke noget som beviser at det rent faktisk var udelukkende terror – og helt ærligt hvad er chancen for at 4 store passager fly bliver kapret cirka på samme tid og kan give så massive skader?

Jeg er virkelig i tvivl omkring om jeg skal tro på den historie som man har givet verden.

Under her er der blot 4 videoer som i kan se og undre jer over, og hvis i søger på youtube er der mange mange flere hvor de kommer fra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar