Natascha Linea

Say yes to the dress

2. august 2017

En veninde sagde til mig i dag “Du skal da skrive om dit drømme bryllup” – Hmm Okay så!

Som en hver anden pige drømme jeg om at jeg en dag skal give mit “JA” til manden i mit liv. Og som mange andre piger har jeg en plan om hvordan mit drømme bryllup skal være.

Jeg er da udmærket godt klar over at dette bryllup jeg nu vil beskrive på ingen måde kommer til at gå i opfyldelse. da det er alt for “stort” og luksuriøst til jeg nogensinde vil kunne få råd til det, men man har vel lov at drømme?

Jeg skal selvfølgelig have en stor flot hvid kjole på med langt hvidt slæb og bag mig skal der gå mine brude piger som er iført den samme gule blonde kjole

Mit hår og makeup skal helst sættes af Dennis Knudsen. – Og så skal jeg finde et sted hvor jeg kan få lavet negle, og ekstensions 

Min brudebuket skal være af landevejs blomster, med ynglings blomsten mælkebøtten

Festen skal holdes på et slot gerne et super smukt slot og gerne lidt “Luksuriøst” selve vielsen skal holdes i en slotskirke gerne i sammen slotskirke som høre til der hvor festen skal holdes. Drømmen ville være at have råd til at have alle gæsterne overnattened hele weekenden

Maden skal være 5 retters menu gerne fra et sted som fx Adam Price, den skaldede kok osv, Og så skal der selvfølgelig være tjenere på hele aften til at servicere os. .

Musikken under vielsen skal være af Søs Fenger som synger sangen “Du er” Under festen skal musikken være “levende” og gerne et band som kunne spille under hele festen.

Der skal være 2-3 fotografer under hele festen så jeg får alle detaljerne med

Sidst på aftenen skal alle gæsterne udsætte flyvende lanterner

Kirken og bordene skal være i Disney tema, da man vel den ene gang i livet gerne må føle sig som en rigtig Disney prinsesse. 

Det tror jeg egentligt var det? Overvej lige hvad sådan et bryllup må koste? :-O Er du vimmer! – Men det er seriøst et bryllup jeg drømmer om, men helt realistisk kommer det sku nok ALDRIG til at ske!

Brylluppet som ville være realistisk og ganske ubemærket for mig ville være at blive viet på en strand bare mig min mand og vores børn samt forældre, i et flot kjole med lidt slæb. og så tage ude og spise på en lækker restaurant alle sammen, og så bare hygge med familien. Det ville være så fint og romantisk et bryllup og noget jeg helt sikkert ville nyde ligeså meget som et store og luksus bryllup.

Det slør jeg har på her var ca 4 meter langt og jeg ELSKEDE det, det var virkelig DRØMME sløret, jeg følte mig totalt som en prinsesse!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar