Natascha Linea

R.I.P – S A V N E T ¤ E L S K E T ¤ OG ¤ H U S K E T

5. august 2017

Vi kender det alle sammen godt, man har noget familie og pludselig er den revet væk fra en! – Og de efterladte sidder tilbage med savn og sorg, over at have mistet. Nogle gange sidder man tilbage med en følelse over fortrydelse, over ting man ikke havde noget at få sagt, eller ting man fik sagt. 

Men lige meget hvor uvenner man var eller ligemeget hvor gode venner man var da ens familie medlemmer gik bort vil man sørge over dem. Jeg har mistet en del i mit liv og mistet mange inden for kort tid! – Det var nogle hårde år at komme igennem men vi klarede den alle sammen, og sidder nu tilbage på den anden side og kan huske tilbage på de afdøde med smil og gode minder. 

Inger 1999(Min Oldemor)

Kan ikke huske hende, men har alligevel et savn til hende, som jeg ikke kan forklare.

L 2010(Min papfar)

Ham husker jeg tydeligt, men desværre kom vi aldrig godt ud af det med hinanden, men husker tilbage på ham som en dejligt menneske, jeg var bare meget ung og teenager dengang han levede.

Hanne 2011(Min tante)

Min Tante var en af de dejligste personer jeg har kendt. Hun var så sød, så betænksom og så nem at elske og holde af. Vi havde så mange planer for fremtiden. Me desværre forlod du os alt for tidligt.

Bent 2012(Min farfar)

Han var en peron som man skulle kende. Han havde oplevet så meget i sit liv, havde så mane historier og dele ud af og den dag i dag fortryder jeg virkelig jeg ikke hørte bedre efter. Han var en person som havde venner i hele verden og en person som ville leve, han var igennem mange svære og hårde sygdomsforløb men han klarede dem alle sammen, Jeg er stolt af dig.

Robert 2012(Min morfar)

Robert kendte jeg ikke igennem hele min barndom, men da han blev syg af kræft var han sidste ønske at samle familien, Jeg var meget skeptisk istarten men valgte at tage op og besøge ham og det er jeg ovenudlykkelig for jeg gjorde. Han var en mand som var så glad, man kunne gøre hans dag lykkelig bare ved at have en blomst med til ham, Han var en inspiration til mig som menneske og på den korte tid jeg kendte ham som voksen lærte han mig at det aldrig er for sent at tilgive.

Allan 2013 (Min Onkel)

Min onkel eller morbror som nogle også kalder det, var kæmpe OB fan og var en helt for sig.  man kan ikke beskrive ham, ham skulle man bare havde kendt.

Henning 2017(Min morfar)

Min helt. Min morfar var en stor del af min barndom og var den morfar jeg altid har haft brug for. han var elsket af alle omkring sig. og var en kæmpe inspirations kilde. Han var en af de sundeste og raskeste personer jeg kender. Og jeg savner ham hver dag, Jeg kunne desværre ikke være der meget den sidste periode for ham og det jeg ked af. men han ved jeg elskede ham helt til sidste sekundt og elsket ham endnu

Nogle gange dør folk. Nogle bliver født. Livet og døden kommer og går det ved vi alle, Men nogle bliver taget herfra af tragiske ulykker eller dumme sygdomme. Så husk hinanden på at sige til dem vi elsker, at vi elsker dem. Og husk på at man aldrig skal skilles i uvenskab for måske er dette den dag, man aldrig ser hinanden igen! – Jeg har mistet mange,  ulykke. sygdom og alderdom ligemeget hvordan folk dør så er det ligehårdt at miste dem. også selvom man godt viste at det nok var deres tur snart. Vi ses i nangijala.

R.I.P

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar