Lia Linea, Natascha Linea

Oplevelser på godt og ondt

26. august 2017

Indtil vvidere har vi haft en weekend fyldt med oplevelser og jeg tænker jeg vil fortælle om nogle af dem her på bloggen.

Fredag: Jeg var i skole, Lia bliver hentet af sin far ved en 12-13 tiden og de hygger indtil sengetid i Tyskland, hvorefter hun bliver afleveret ved mig igen, det skønt hun kan hygge med sin far. – Om natten vågner hun og er mega underlig hun græder og peger hen i det ene hjørnet og siger ret skræmt “Nej nej nej nej” jeg ved ikke om hun sov eller var vågen men må indrømme det skræmte mig en lille smule den måde hun var på der.

Det var so om hun kunne se en person som hun virkelig ikke kunne lide, men der var ingen person :-O SCARY

Nå men om lørdagen valgte mig og Lia at tage en tøse tur alene ind til Nykøbing og turen startede ret voldsomt for mig og Lia, vi startede med at finde en Due som ikke kunne flyve helt da den var kommet slemt til skade, vi ringer efter 1812 som ville sende en dyreambulance med det samme. MEN! jeg ved ikke hvorfor men fuglen blev bange og hoppede ned fra den lille kant den sad på og 10 sekunder efter var den hoppet ud på vejen og blev kørt over af en bil. – Jeg fik/har det virkelig helt dårligt over det for vi prøvede på at redde den. Men vi var desværre ikke hurtige nok til at indfange fuglen så den ikke blev kørt ned. – Lia og jeg har snakket meget om det og at den nu bor oppe i skyerne sammen med hendes Oldefar <3

Vi nåede lidt efter op i zoologisk have hvor vi kort fik kigget på lidt dyr. Lia møder så den skønneste lille pige M, Hun havde Downs og var simpelthen så charmerende – Lia og M faldt med det samme i hak og legede så godt sammen næsten hele tiden i zoologisk have så det var lidt begrænset hvad vi fik set af dyr. 😀 Haha.

Vi kom hjem efter en lang og lige nu ligger Novah og sover og Lia Render rundt i stuen og leger 😀

Og inden jeg får 1000 spørgsmål på det NEJ Novah var ikke med i zoo han var hjemme og hyggede med Morfar i stedet for 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar