Natascha Linea

Jeg holder pause fra…..

21. august 2017

Som næsten alle “de unge mødre” fans ved kan man se at Nadia Shila igen er med i De unge mødre, det har skabt en del debatter rundt omkring i de små og store hjem. Og også ved mig har det skabt en del debat, især omkring min egen deltagelse i De unge mødre.

Jeg ønsker ikke at snakke dårligt om Nadia Shila hverken som person eller som mor, men jeg kan blot fortælle at jeg personligt har besluttet at holde pause fra de unge mødre så længe Nadia Shila er med i programmet.

Jeg er da trist over at stoppe fordi jeg hygger med virkelig med at være med i programmet men jeg ønsker bare heller ikke at være med i et tv program hvor man kan tillade sig at opføre sig på den måde både over for andre mennesker men også over for sine egne børn.

Jeg har sagt til holdet bag De unge mødre at de er velkommen til at skrive til mig igen når hun ikke længere er med i programmet for så vil jeg meget gerne være med igen. Så herfra er sidste optagelse Pt optaget. .

Det er måske en underlig beslutning, men det er min beslutning og den står jeg fast på der er plads til mange forskellige personer i De unge mødre, men jeg har personligt en grænse. og min grænse er her overtrådt

Kys & Kram herfra.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar