Natascha Linea

Første skoledag på Hf

14. august 2017

Ja så startede virkeligheden igen, og den våde sommerferie er forbi, self har vejret været kanon godt og varmt hele dagen. NU KOMMER SOMMEREN fordi jeg er startet i skole, hihi.

Jeg startede som planlagt på en 3årig Hf, jeg har fået et rigtigt godt indtryk af mine nye lærere så jeg glæder mig helt vildt meget til de næste på år, så jeg kan blive super dygtig og lære en pokkers masse. Eller det har jeg jo ikke brug for da jeg jo er super klog i forvejen, ironi kan forekomme.

Meeeen! – Kan godt nok mærke at det IKKE er folkeskolen, SURPRISE. I mine gamle klasser brugte vi næsten altid første skoledag på hygge med morgenmad smat at høre hvad hinanden havde lavet i sommerferien. Det var smadder hyggeligt og skabte et godt bånd mellem ens klassekammerater og skabte en masse samtale emner.

Men på Hf er det bare Lige på og hårdt, første dag gik med info møde i auditoriet, og sådan et info møde er jo bare generelt super kedeligt for at sige det på godt dansk, “Nej hvor er vi glade for at se så mange nye kursister bla bla bla bla” 😀 – Vi må ikke drikke os fulde eller møde op fuld i timen, man må ikke tage stoffer eller sælge stoffer og man må ikke mobbe. og det viste vi jo ikke i forvejen! Eller hvis man bruger sin sunde fornuft vi er jo for pokker voksne mennesker så vi burde efterhånden godt vide hvad man må og ikke må.

Nå men vi havde 3 lektioners matematik med en opgave om verdensstørste Primtal, til jer der ikke ved det fylder det 22,3 milioner cifre. Dagen sluttede af med Samfundsfag hvor månedens emne er Dansk politik, det er noget jeg elsker at debattere med min far men helt ærligt går jeg virkelig lidt op i politik. Jeg ender altid ved stemmeboksen med min far i røret for at vide hvem pokker jeg skal stemme på 🙂

Så har jeg da også lige fået lektier for til på Fredag. Jeg må indrømme vi går heftigt i gang 😀 HAHA. – Men jeg er top motiveret og top klar til at lære en masse nye ting om Primtal og Lars lykke 🙂 – Jeg ved self godt jeg skal lære en masse andet også, og helt ærligt så glæder jeg mig enormt meget til at komme i gang med min nye hverdag. – Har self ikke noget imod at vi starter hårdt ud for ved jo godt det er noget helt andet en folkeskolen men blev alligevel overrasket over at vi fik fuld dag og lektier for på første skoledag. Men jeg er klar og parat så Hf kan bare komme an. (Og så her skulle der være en overarms smiley)

Mens jeg skriver dette sidder jeg i toget og bruger tiden fornuftigt. Lektierne er lavet, og nu vil jeg bruge den resterende tid på at skrive lidt til jer omkring hvordan dagen i dag er gået. Jeg er som sagt i toget på vej til Odense for at hente min datter som har været på forlænget weekend hos farmand, og fordi hun skulle til nogle undersøgelser på OUH, det er noget hvor de tester en masse børn hvis moren har røget hash inden for 5 år FØR graviditeten og jeg gentager lige mig selv for at folk ikke skal tro noget andet JEG HAR IKKE RØGET HASH MENS JEG VAR GRAVID MED LIA DET GJORDE JEG FØR JEG BLEV GRAVID MED HENDE! – Og de vil gerne undersøge en masse børn for at se om det kan have nogle påvirkning på børn.

Når hun er hentet så går turen hele vejen mod Gedser igen, så skal jeg lige lave de sidste slikposer og lagkager til børnehaven i morgen som kommer forbi og fejre Lias fødselsdag. OG så bare på hovedet i seng så jeg kan være klar til en ny skoledag i morgen hvor jeg heldigvis har tidligt fri så jeg kan komme hjem og holde Lias fødselsdag 🙂

Hvor er det egentligt vildt at der kun er to dage til min datter rigtigt har fødselsdag og hvor hun fylder 4 år gammel – HUN FYLDER 4 ÅR! kan slet ikke overskue det, hvor blev min lille bitte babymus af? om 2 år siger vi hej til 0 klasse :-O STOP DOG LIGE TIDEN ENGANG! – Men mere om det i et af de kommende fødselsdags indlæg jeg skriver enten i morgen eller Onsdag. Og her kan i også se hendes fødselsdagsgave som jeg købte for knap 4 måneder siden da den var sat ned til halv pris.

Forsat god dag til alle mine dejlige følgere <3

Kys og krammer herfra og held og lykke til alle jer der er startet uddannelse her de seneste dage

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar