Ikke kategoriseret

Dont´t clikbait – Don´t Click here

16. august 2017

Nu har jeg igennem blogger tiden fået en del brok og sure miner fra folk som mener jeg laver clikbait med nogle af mine overskrifter, og ja det gør jeg fordi for mig handler det om at få læsere og jeg elsker mine læsere da de dagligt eller flere gange om ugen gider at læse min blog, og uden jer gad jeg slet ikke at skirive blog. For hvem gider at skrive blog uden læsere? Ja jeg gad i hvert fald ikke.

Og ligesom medierne også gør det, kan jeg godt nogle gange lave lidt clikbait, for måske lige at få lidt flere læsere til bloggen den dag. Helt ærligt syntes jeg egentlig ikke det er at snyde folk for alle gør det jo, og alle gør det for at få flere læsere og for nogle handler det om at tjene flere penge, det er jo en del af det arbejde som journalist at få skabt nogle overskrifter som fanger det netværk af mennesker man med artiklen ønsker skal læse denne form for artikel. Jeg har så valgt ikke at lave clikbait som lyver men som måske gør mit indlæg lidt mere interessant at klikke på.  – Fx har jeg fået en hund og der kunne man blandt andet skrive “Jeg får en ny baby” fordi jeg får jo en hund og vis hunden er hvalp er det jo en lille baby, så rent faktisk får jeg en ny lille baby.  (har ikke lavet dette indlæg det var blot et eksempel)

Nogle mennesker  mener måske det er pisse træls, røv provokerende (og alle muligt andre grimme ord) at trykke på blandt andet det indlæg oven over, men jeg gider ikke bruge tiden på at blive sur over så lidt, jeg ville hellere grine lidt af det og så trykke videre. livet er simpelthen for kort til at blive sur over sådanne småting, SYNTES JEG! og jeg syntes også i skal tage det med et gram salt når blandt andet se og hør og så videre laver clikbait, for helt ærligt det er jo deres job at lave specielle og unikke artikler med overskrifter som fanger det publikum de gerne vil ramme, og når i forsat trykker på alle artiklerne så må de jo være skide dygtige til deres arbejde.

meningen med dette blogindlæg er helt klart at få folk til at tænke over det og håbe på folk måske bare begynder at tænke sit om det i stedet for at skrive skide sure kommentere på det, for helt ærligt hvad får de/ i ud af det? Jeg tror ikke se og hør får en åbenbaring og pludselig stopper med at lave clikbait bare fordi DU skriver det. og helt ærligt så er jeg blev træt af negative kommentare omkring det, men jeg vælger at fortsætte og håber på at folk bare lader være med at kommentere negativt på det. For det er jo på den måde se og hør tjener penge og på den måde jeg er med til at skabe større trafik på min blog.  Så lær og lev med det eller bliv sur inde i dit eget hoved 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar