Lia Linea

Børnehaven på besøg og slut med sut

15. august 2017

Så kom dagen hvor vi skulle fejre Lias 4 års fødselsdag med børnehaven – og til de rigtige hurtige og skarpe fans ved i at Lia først har rigtig fødselsdag i morgen, men på grund af min skole, passede det bedre med mit skema i dag da jeg har tidligt fri om tirsdagen. self kunne min far godt have stået for festen i morgen, men jeg ville gerne deltage i min datters fødselsdag, så vi holdte det i dag i stedet for.

Børnehaven kom forbi kl 12.00 Ca og vi startede dagen ud med nogle lege ved vores genbo som havde en kæmpe græsplæne, vi legede kartoffel løb (Løb om kamp med en kartoffel på en ske uden at tabe den) bagefter hyggede de med bold spil. efter ca 20-30 minutter udenfor med lege gik vi hjem til os for at spise lagkage og boller. Som noget helt nyt prøvede vi “byg selv lagkager” vi havde skåret lagkage bundene i små runde cirkler og selvfølgelig i lige store stykker og så fik hvert barn nogle små lagkagebunde samt der stod en masse fyld på bordet. Så kunne de ellers selv bygge deres egen lagkage.

Det var virkelig et hit de fik spist lagkage bunde som normalt svare til 3 store 3lags lagkager :-O og de var altså kun 13 børn hvor den ældste var 5 og den yngste var 2. Så det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen til næste år for de elskede det med at få lov at bygge deres egen lagkage og putte en masse krymmel på 😀 Tror det handler om at det var lidt sjovere at stå med det slev og de selv kunne bestemme hvad der skulle i og hvordan den skulle pyntes.

I gave fik liv et kæmpe frost slot (og i morgen får hun en Anna dukke) slottet hun fik er højere end hende selv, hun var ellevild da hun så det og det var virkelig alle pengene værd når man kigger på den kvalitet det havde, det er virkelig lækkert 😛 og nu vil der sikkert komme en masse spørgsmål med hvad jeg gav for det jeg gav 750 kr for det for 4 måneder siden ca hvor der var 50% rabat på det.

Til dem som har fulgt med de sociale medier ved i også godt at i dag er første dag slut med sut 😀 INDTILVIDRE er det gået over alt forventning. hun har spurgt efter sutten 3 gange og alle gangene har jeg sagt Nej du er en meget stor pige nu på 4 år, og det har hun accepteret <3 LÆKKERT!!

Alt i alt har det været en super lækker dag både for mig og for Lia. vildt hun allerede er blevet 4 år (i morgen) syntes ikke det er ret længe siden hun var så lille og så afhængig af mig og nu skal hun snart starte i skole. Stop da lige tiden engang kan da slet ikke følge med mere. Min lille pige bliver simpelthen alt for hurtig stor. og nu er hun 100% renlig hun bruger ikke sut mere og har fået en børnehave kæreste :-O Min lille baby er slet ikke så lille mere og slet slet ingen baby <3

 

God dag herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar