Ikke kategoriseret

Status opdatering på kommunen.

20. juli 2017

Her den sidste tid har jeg fået mange spørgsmål med hvordan det går med kommunen, og for at være helt ærlig, så ved jeg ikke hvordan det går, for de siger alle sammen noget forskelligt og gør noget helt andet. Både jeg og min private socialrådgiver er godt forvirret. 

Min sagsbahndler siger hun godt kan se i mine sagsagter at der er noget der slet ikke stemmer (Hun kan godt se mange af de fejl de har lavet) og at hun ikke er så bekymret for mig og er sikker på mine børn er i god trivsel. 

Familiebahndlerne siger INGEN FUCKING TING  når de er ved mig og når de snakker til min sagsbehandler så siger de pludselig at alt er i vejen og de halve af det de siger er dirkte løgne som jeg også har fortalt min sagsbehandler, og som heldigvis ikke tror blindt på familiebehandlerne. 

Jeg er så fucking forvirret i det her, for på den ene side får jeg så mange positive udtalelser på mine børn,  og på den anden side vil de afligevel ikke slippe taget på mig. JEG ER SNOT FORVIRRET! 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar