SPONSORERET

Nyt til mig og ungerne – Happyhello

9. juli 2017

Jeg så en reklame om det på nettet, og tænkte hvorfor ikke prøve det? Havde hørt så meget godt om det, så jeg valgte efter ret kort tid at bestille en Happyhello.dk boks. Man kan have en boks fra man er gravid i 3 måneder til barnet er 4 år. jeg syntes helt klart det er pengene værd og jeg er lidt øv over, først at have set det nu. 🙁 Hihi. men når jeg bliver gravid skal jeg helt sikkert have en boks 🙂 og jeg fortsætter helt klart med en happyhello.dk boks til Novah.

Man kan vælge at sammensætte sin egen kuffert eller man kan vælge at få sin kuffert sammensat af eksperter, og jeg valgte at få min kuffert sammensat af eksperter, under her kan i læse hvad der var med i min allerførste kuffert.

I min første boks var der et gavekort til en ny gratis boks, der var et førstehjælps kursus, en bamse, et legetøjs tog, en knage, en tandbørste, en krus og en shampoo

Jeg var meget positivt overrasket over hvad der var i, og jeg syntes det er utroligt den søde service de giver og de ting man får med, og så til den vildt billige pris – Er vild med det <3

DU KAN PRØVE FØRSTE MÅNED FOR KUN 19 KRONER – NÅR I BESTILLER SÅ HUSK OG BRUG KODEN NATASCHAELLEN

Efterfølgende priser er lidt forskellige, kommer an på om du bestiller din boks til 1. 3. 6. eller 12 måneder, jeg længere tid du bestiller din Happyhello boks jo billigere bliver den.

WWW.HAPPYHELLO.DK

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar