Ikke kategoriseret

Gratis glæder ved den Danske sommer

2. juli 2017

Så vores sommerferie startet meget vådt og koldt. Men det betyder ikke at vi sidder hjemme og laver ingenting. Her står lidt om hvad vi har lavet de to første dage i ferien

1 Juli 2017

Lørdag var første dag i vores første uges sommerferie <3 Dagen startede ud med REGN og sluttede med endnu mere REGN. (Men det er jo bare standart når man holder ferie i Danmark) men når man har børn er regnvejr verdens bedste vejr <3 Hihi

Vi startede dagen op med loppemarked i Gedser, hvor Lia fik købt en masse fine ting for hendes “lommepenge” – (En barnevogn, En klapvogn, Autostol, Puslebord, To dukker, En barbie bil og 3 barbie dukker) Senere sluttede vi dagen ud med at hun fik lov at hoppe rundt i en kæmpe vandpyt, og hun elskede det. hvilket var totalt skønt at se på, hun grinede og smilede over hele femøren. Og det var virkelig sjovt at se alle de der forældre som blev så forarget af det. Helt ærligt pigen hyggede sig og alle ved jo. Børn og vandpytter er en skide god kombination. Lækker dag <3

2 Juli 2017

Dagen startede kl 06.00 :-O GOODMORGEN. Nå men mig og Novah tog et dejligt langt morgenbad sammen mens storesøster og morfar stadig sov.

De andre vågnede og jeg gjorde stuen ren. Vi tog omkring kl 11.00 ud og så Gedser vandtårn. Noget Lia har plaget. og på legepladsen, Lia var LYKKELIG, da hun har plaget om at komme derop siden Oktober 2016.

Vi tog hjem og fik lidt lækkert middagsmad, og senere tog vi ud og samlede snegle og legede snegle børnehaven. Det var så hyggeligt

Alting behøver ikke koste en formue selvom man har børn. vandpytter og snegle i skoven, kan være ligeså godt som en tur i tivoli <3 Gratis glæder er ofte de bedste glæder.

 

FORSAT GOD SOMMER HERFRA

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar