Ikke kategoriseret

Gedesby mølle – 3 dagen på ferien

3. juli 2017

DER ER MANGE BILLEDER I DENNE INDLÆG DA JEG GERNE VIL VISE MEGET AF VORES FERIE I BILLEDER.

I dag var vi for første gang med “Gedser toget”  som køre rundt i Gedser og slutter turen ved Gedesby mølle. Hold nu op en kold og blæsende tur, men Lia og Novah elskede det og syntes det var super sjovt, hun var vild med hun kunne vinke til børnehaven da vi kørte fordi den.

På vejen ud til Gedesby mølle, så vi en gammel vindmølle, og fik en lang forklaring omkring at det var der motor mille boede og hun hjalp børnene med den sure gamle mand, og så skreg hun ellers på motor mille. Og kunne simpelthen ikke forstå hvorfor hun ikke kom 😀

Da vi kom hen til Gedesby mølle var det kanon godt vejr så vi legede på legepladsen og hyggede udenfor i en times tid, inden vi gik op i møllen.  Lia fik set hvordan man lavede mel i gamle dage og vi fik en pose mel med hjem (de må ikke sælge det så de giver det væk) Lige inden toget kørte hjem igen begyndte det at regne 😀 Passede jo PERFEKT 😀  og så skal jeg da love for vi fik vand IGEN – Regn og torden i store mængder. det har vi jo heller ikke fået meget af i år 😀

Hjem med os og bage “Møllerkonens hjemmebagte Møllebrød” en opskrift fra deres mølle, vi lavede dog ikke brød men pølsehorn. 😀 Og de smagte SKØNT. helt klart en opskrift jeg vil bruge meget mere. og så støtter vi jo de lokale 😀

Gavide hvad vi finder på at lave i morgen? – Læs bloggen i morgen og kryds lige fingre for en bedre vejr.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar