Natascha Linea

De tre ¤D U M M E S T E¤ artikler om mig

12. juli 2017

Til de gamle seer, kan vi vist godt blive enige om at jeg har sagt en del Fu*kt ting i tidens løb, og jeg har tænkt! Hvordan kan jeg lave noget sjovt ud af det? – Jeg har valgt at lave et blogindlæg med de tre underligste og mest D U M M E artikler jeg har kunne finde med mig, og vil nu forklare mig! – Hvis i kan komme i tanke om andre virkelig mærkelige artikler der er lavet så smid en kommentar ¤¤¤

På tredje pladsen kommer Natascha Linea,s vilde ønske, vil du være far igen Bent?

Denne her udtalelse misforstod Bent fuldstændig, og jeg kan 100% sagtens forstå ham for jeg fik det skrevet på en virkelig underlig måde. og pludselig var det blæst op til noget, som slet ikke gav nogen mening for mig, for der var SLET ikke det jeg havde ment.

Det JEG mente var ikke at han skulle være far for Novah, det jeg mente var om han ville være en faderfigur for Novah, tage ham med i zoo en gang i mellem, eller tage på “Mande” tur når han blev lidt ældre, så Novah også havde en fader/mande figur i sit liv.

Men det blev totalt fordrejet! ¤¤¤

På anden pladsen kommer Sex med Novahs far, Kærester med hans bror

Dette her var virkelig underligt¤ – Jeg husker det tydeligt, og jeg er kommet frem til en konklution på hvordan dette her kunne være en god ide i mit hoved dengang.

Jeg havde en drøm om at hans bror var ligesom Matias bare i en “sødere” udgave, men det er de jo ikke. De er slet ikke ens og kan jeg godt se nu, men havde nok en drøm om at han var ligesom hans bror bare lidt mere nede på jorden, og måske havde mere ro i kroppen.

Men når man ikke er forelsket i personen, og man bare ønsker lidt mere ro i sit liv så skal man lade være med at tage personenes bror, det kommer der ikke ro på tværtimod.

NOTE TIL MIG SELV: Lad vær og find trøst i dine x kæresters brødre.

 

På første pladsen kommer Vi er ikke kærester, vi boller bare

 Ja det var fandme dumt sagt – Men helt ærligt mig og Sidney havde det skide skægt, vi drak og hyggede os og han indviterede mig på date ¤ Men bagsiden af medaljen er at der er bare noget man ikke vil huskes for. “Hey er det ikke der da har jaft sex med Sidney Lee” • “Øh, hvem? Mig? Nej det tror jeg ikke”

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar