Natascha Linea

De der dage, hvor ens børn er billig til salg.

18. juli 2017

Jeg tror ALLE forældre på en eller andet tidspunkt har oplevet eller kommer til at opleve, man i “sjov” har sine børn gratis eller meget billigt “til salg” Sådan nogle dage har jeg lige nu.  For hvor ville det være skønt bare at kunne ligge sig under dynen med varmt te og bare putte hele dagen, men det kan man så ikke mere efter man har fået børn 😀

Jeg er så træt, snot i hele hovedet og mega hovedepine, i ved en god dansk sommer forkølelse, som heldigvis kan holdes nede med smertestillende og Te. SKØNT! Og ikke nok med det så er ungerne også ramt. Novah snotter med feber, og Lia er bare træt og snottet, Sådanne dage her er jeg virkelig LYKKELIG! for jeg ikke bor alene for jeg kan godt huske hvordan en sygdom var bare med et barn. Og det godt nok hårdt.

Men det er nu også smadder hyggeligt at sove middagslur sammen med Novah mens Lia hygger med morfar, det skønt ungerne stadig gider putte med deres mor, bare en gang imellem.

Men nogle gode råd så man kommer over en forkølelse hurtigt?

Natascha Ellen

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar