Natascha Linea

B Ø R N E F R I ¤ W E E K E N D

16. juli 2017

Jeg er nu fyldt op  med en ny skud energi og jeg er nu fyld med masser af ny overskud. – Kender i ikke det? Efter en børnefri weekend så er man bare fyldt med en masse ny og forbedret overskud <3

Fredag aften efter jeg havde afleveret Lia ved sin far tog jeg mod Odense for at besøge min bonus. – Så lækkert bare at kunne være mig og hende for en gang skyld. – vi tog i Rosengårdcentret og åd en masse S U S H I og købte tøj til mig, senere på aften tog vi en smut i byen og drak os små stive! Det var faktisk super lækkert at være lidt uden børn. Jeg sov til halv to dagen efter – Wow jeg må havde været i totalt søvn underskud 😀 – nå men Lørdag smuttede vi en tur i Rosengårdcentret og købte lidt nyt tøj til Lia da hun mangler en hel ny garderobe (Hun voksede så næsten 2 cm på en måned). Så var det meningen vi skulle havde været i byen men vi var begge så smadret så vi tog hjem og slappede af, vi så rundt på gulvet og Die Hard, jeg faldt så i søvn igen. Og sov til 12.30. Jeg må virkelig havde været træt og i totalt søvn underskud. Inden jeg tog hjem Søndag hentede jeg Lia og vi hyggede alle lidt på Mac-D inden den LANGE rejse mod Gedser. Nu vi alle så klar på 2 ugers sommerferie. Jeg elsker mit liv som mor og jeg elsker at slappe af og hygge med mine unger, men jeg elsker også at være ung og kunne have en weekend hvor jeg kun tænker på MIG og MINE behov, for jeg ved jo godt ungerne har hygget sig lige så meget som mig.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar