Natascha Linea

Undskyld

3. juni 2017

Tag ud og se med DSB – Ja tak seriøst jeg er til tider ved at blive mongol i hovedet af DSB, som jeg jo tager relativ ofte på grund af jeg skal hente Lia hver anden Søndag i Odense.

I dag havde jeg en aftale med min bonus Mommy, med at vi skulle mødes på Odense banegård kl 15.05 men på grund af DSB igen skal lave aflysninger i sidste øjeblik blev klokken 16.05 inden jeg kom frem. Og hvordan i helved får man lige kontakt på sin aftale når ens telefon intet internet har på og den er lukket så jeg ikke kan ringe ud (Længere historier hvorfor den er det) Men så sidder man bare der i DSB toget og kan se at man da kommere tættere og tættere på sit mål man man udmærket godt er klar over at man umuligt vil kunne nå det til tiden.

Jeg hader virkelig bare at komme forsent til aftaler det er noget af det værste jeg ved. Så undskyld til Anja mor ❤

Jeg købte en buket blomster som undskyldning for at hun skulle stå om blomstre en hel time inden på Odense Banegård, fordi at de her l*rte toge evig og altid skal være forsinket eller blive aflyst.

Er der andre end mig der er pisse trætte af DSB?

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar