Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Ting jeg virkelig HADER som mor

2. juni 2017
  1. Lad os lave en top 5 over hvad jeg hader allermest ved at være mor, for selvom jeg elsker det mere end noget andet så giver de børn mig seriøst grå hår Nogle der kender det? – den der evige kærlighed til de små bøllebisser, som man engang imellem kan blive noget så trælse på fordi man kan gøre ALTING om ti gange hver dag, men når de krammer, kysser og griner er det jo det hele værd <3

 

 

  • Når man lige er blevet færdig med at rydde op og man tænker ”YES” – imens opdager man den mindste leger med toiletpapiret og den store har hældt havregryn ud på hele køkkengulvet (og lige der har man har virkelig lyst til at bande) Hihi
  • Når man går på Wc, er det blevet lidt en vane at den store råber ”JEG VIL MED” og den mindste kravler med, det ”bedste” i verden er da at ens børn skal med på wc, og man samtidig mens man tisser skal sørge for de ikke piller i alle skabe på WC’et (Yaaaai gruppe tis er det bedste i verden)
  • Når man er ude og handle efter børnehaven/vuggestuen, og den mindste er mega hysterisk og skriger fordi han er er overtræt og den store spæner rundt i butikken og nægter at høre efter (sker HVER GANG hun er overtræt) så tænker man bare ”JEG SKAL ALDRIG HAVE FLERE BØRN”
  • Når man som ryger tænker endelig 5 minutters pause til en smøg (Hahaha tro om mor, vi skal nok spolere det) se vi kan tegne på væggen, hoppe i sofaen eller prøve og hælde mælk op selv? – og de 5 minutter blev til ca 30 sekunder.
  • Når man skal lave aftensmad, men den store keder sig og vil lege, og den mindste er helt vildt overtræt efter en lang dag i børnehaven, og de river i dig fra hver side men man prøver at lave en sovs 😀 – Det er ikke nemt.

Men ungernes smil, grin og utallige kys dagligt gør simpelthen dagen og nætterne det hele værd <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar