Natascha Linea

Tager jeg Hf for min egen eller andres skyld?

25. juni 2017

Igår offentligjorde jeg at jeg havde fortrudt min optagelse på Dyrepasser uddannelsen og istedet ville starte Hf efter sommerferien, læs om indlægget her hvis du ikke læste det igår.

Der er kommet en del, snik snak omkring hvorfor jeg egentlig tager min Hf, tager jeg den for min egen eller andres skyld, og hvad vil jeg rent faktisk bruge den til?

Jeg tager den fordi jeg så gerne vil have hue på, jeg vil så gerne gennemføre en studentereksamen for at vise at jeg har lidt mellem ørene, og så for at dygtiggøre mig bogligt så jeg kan få en god uddannelse, så jeg kan tjene mine egne penge. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal bruge den til. men en ting er helt sikkert jeg skal nok få brug for den viden jeg får igennem de næste 3år af mit liv.

Jeg er ikke 100% sikker på hvad jeg vil når jeg er færdig med min Hf, men helt sikkert noget med Dyr på den ene eller anden måde, da jeg elsker at arbejde med dyr på alle måder. Jeg har igennem min barndom har alle muligt forskellige slags dyr og jeg elsker det, jeg elsker samværet med dyr, jeg elsker deres små personligheder og jeg elsker at lære hvert et dyr at kende.

Måske er det dumt at tage en Hf når jeg ikke ved hvad jeg skal bruge den til, måske er det ikke. Det tænker jeg ikke for lige meget hvad så er 3års læring jo ikke spildt på nogen som helst måde.

Har et par uddanneslser i hovedet som jeg tænker det kunne være spændende at tage, men det kommer meget an på mit gennemsnit ved at afsluttet Hf eksamen. men nu må vi se, hvad der sker. En ting er sikkert, det er at jeg gerne vil have en uddannelse. Jeg vil gerne tjene mine egne penge og få en god uddannelse så jeg kan vise mine børn, at dette er vejen frem, det er vejen frem at få en uddannelse og at man godt kan selvom man vælger at få børn i en tidlig alder.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar