Natascha Linea

Tænker jeg over fremtiden, omkring mine tatoveringer?

14. juni 2017

Efter mine nye tatoveringer (Solen, Arto, Diamanten og Razz) Har jeg fået utrolig mange kommentare i stil med “Tænker du over fremtiden” “Tænker du over hvordan du fremstår” Osv.

Og derfor valgte jeg at skrive et blogindlæg omkring mine tanker og holdninger til tatoveringer og mine tanker omkring fremtiden med de tatoveringer jeg har og dem jeg gerne vil have.

De tatoveringer jeg har kalder mange folk latterlige og grimme osv, men jeg syntes de er super fede lige nu og er jeg også sikker på jeg syntes om 30 år da de alle sammen har en betydning for mig, det hele på den arm har nogle forskellige minder fra nogle forskellige epoker i mit liv og derfor syntes jeg det er super fedt og jeg er så glad for min arm, folk omkring mig må selv om hvad de syntes om min arm for det vigtigste er jo jeg kan lide dem, jeg syntes faktisk det er mindre problematisk at jeg har den her arm frem for folk der har dødningehoveder, kors, vikinger osv på deres krop da det hurtigt kan komme til at se “farligt” ud – Mens min arm er en “Glad” arm med masser af farver og spræl og næsten alle jeg kender kan godt huske disse ting jeg har tatoveret og har selv en eller anden sjov historie og fortælle omkring det. – Ja folk kigger altid underligt på min arm når de ser den men når jeg forklare folk hvorfor jeg har så mange ting der ikke helt passer sammen så forstår folk mig og så syntes mange folk at ideen er super sjov og anderledes.

Jeg er enormt glad for min arm og den betyder meget for mig, jeg glæder mig helt enormt meget til den en dag bliver helt færdig <3 – Lige pt har jeg mange ideer endnu til hvad der skal på den. Men til jer der kender mig godt ved i jo at det hurtigt kan ændre sig, Feks. Solen som sidder på min skulder får totalt spontant jeg fik den så den hang i shoppen og tænkte “Den der den skal jeg da ha” – Jeg elsker at være anderledes og det viser min arm også, bare fordi vi alle ikke har sammen smag og JEG syntes den er super fed, så har i INGEN ret til at snakke dårligt om mine tatoveringer. for jeg elsker den stilart og har tænkt mig at fylde hele højre arm med det. <3

[easy-image-collage id=1214]

Men det korte og det lange er at Nej jeg er ikke bekymret for at jeg ikke kan lide den når jeg bliver gammel for liver er for kort til at tænke “Hvad nu hvis” jeg lever i nuet og gør hvad jeg føler for lige i dag. – Livet er for kort til at tænke “hvad nu hvis” en arbejdes giver ikke kan lide mig, han må tage mig som jeg er, med den udsmykning jeg har eller må han ansætte en anden. Jeg er som jeg er og det laver jeg IKKE om på fordi at befolkningen eller cheferne ikke forstår mig.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar