Ikke kategoriseret

Svar på bopælen

9. juni 2017

Så fik vi langt om længe svar på hvor Lia permanent skal bo. Om det var ved mig eller om det var ved Bent.

Der har været mange gæt og spekulationer omkring hvorfor det mon har taget så lang tid for retten at komme til et svar men så vidt jeg har kunne se har ingen gættet rigtigt.

Retten kunne ikke bestemme sig så de valgte at lave en børnesagkyndig rådgivning, det går ud på at en psykolog skulle have 2 samtaler med mig og se Lia sammen med mig og det samme med Bent altså have 2 samtaler med Bent og se Lia sammen med ham to gange samt indhente oplysninger fra kommunen, børnehaver mm.

Og ud fra det skulle hun vurdere hvem der skulle have bopælen på Lia og hvorfor. Og det kan godt tage sin tid når man skal have det hele til at hænge sammen rent praktisk, så var Lia syg og jeg måtte aflyse, og så skulle Bent flytte og aftalen måtte rykkes. Osv osv. Men nu er der langt om længe svar på det.

 

Jeg må endnu ikke dele svaret med jer, da vi lige skal vente på om jeg eller Bent evt vil anke dommen. Og når det er besluttet kan jeg dele afgørelsen med jer <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar