Ikke kategoriseret

Positiv – Positiv – Positiv – Tænk positivt

27. juni 2017

Jeg er simpelthen så over lykkelig (For det meste) lige for tiden.

Alt og jeg mener alt går simpelthen så skide godt for mig, alt det jeg stressede over i min 10 klasse, er ved at komme på plads, alt det jeg var sur og tvær over, er gået i orden. Så nu kan jeg endelig komme med et udelukkende 100% Positivt indlæg 😀 Wuup Wuup 

Jeg har fået bopælen på Lia og det går snart i orden. TJEK

Faderskabssagen er gået i orden og faren var til alles store overraskelse ham jeg hele tiden har sagt det var 😀 SUUUURPRISE – TJEK

Jeg er kommet ind på HF og starter efter sommerferien – UDDANNELSE TJEK

jeg får kun ros af pædagoger fra børnehaven/Vuggestuen samt sundhedsplejerske. – TJEK 

Jeg er begyndt at træne hårdt igen, for at komme i bedre form og få nogle former – TJEK

Måske er det her et lidt underligt indlæg, måske ikke. Men havde egentligt bare lyst til at fortælle alle omkring mig at mit liv endelig er begyndt at gå den rigtigt vej, Mit liv køre lige nu 100% på skinner, Jeg er så glad helt inden i når jeg kigger ud af vinduet, og tager mig selv i flere gange om dagen, bare at smile over ingenting. – Jeg elsker mit liv som det er lige nu, jeg er virkelig LYKKELIG OG GLAD for den drejning mit liv har taget, så tak til alle dem som har været der for mig. Tak til alle dem som altid har troet på mig. 

Nu tror jeg virkelig på mig selv og jeg kan se at når jeg bare hviler i mig selv og tror på mig selv, så smitter det af på hele mit liv.

VÆR GLAD DET GRATIS – SMIL TIL VERDEN DET KOSTET IKKE NOGET – DIN LATTER SMITTER – TRO PÅ DIG SELV OG DIT LIV VIL FORANDRES 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar