Natascha Linea

Odense kommune – Tak for LORT!

16. juni 2017

i går modtog jeg så agtindsigt omkring både min datters børnesag og hvis der evt skulle ligge noget på mig fra min egen barndom/ungdom – Jeg har søgt om dette i forbindelse med min bog.

Og jeg kan da kun siger “TAK FOR FUCKING LORT ODENSE KOMMUNE”  – Har modtaget  omkring 3000-3500 sider på Lias børnsag og de ligger overhovedet ikke i rækkefølge, det er omkring 3000 sider som bare er sendt hulter til bulter, og jeg tænker bare “Taaaak det var super sødt gjort” Nogle mener det er mange sider og jo det er det da helt klart også, men det er fordi jeg har modtaget ALT hvad vi har skrevet og snakket om selv vores sms-beskeder er noteret ned, Telefonsamtaler, virkelig ALT. – Jeg er da glad nok for jeg har fået alt det hele, men kunne de ikke havde sendt det i en lille bitte smule orden.

Og så noget helt andet noget da jeg søgte agtindsigt sidste gang i 2015 fik jeg måske kun 2000 sider, og det er simpelthen fordi jeg denne gang ikke fik alle papirene da de godt viste der var mange papirer som det ikke var særlig godt jeg så. Og denne her gang er der en som ikke kender sagen som har sendt mig den fulde agtindsigt og hun derved har givet mig alt <3 – Så tusind tak til dig fordi du gør dit arbejde.

Men efter denne her nye agtindsigt er jeg blevet mere og mere gal på kommunen for hold nu op hvor har de været ude og rive efter snavs på os. – Og det syntes jeg simpelthen ikke er i orden? Hun har skrevet til mine gamle skoler for at finde ud af hvor meget fravær jeg har haft de forskellige steder, kontaktet min mors boligforening :-O Osv syntes fandme ikke det er Ok!! – For hvis man vil,  skal man nok kunne finde snavs på alle mennesker! Og det må simpelthen være en etisk grænse for hvor meget man skal finkæmme ens Liv for at finde lort! – De har endda  fundet udtalelser fra min gamle børnehave hvor jeg var 3-5 år gammel! STOP JER SELV OKAY!

Hvad ville i selv sige til at en kommune søgte udtalelser fra jeres gamle skoler, Børnehaver, Osv for at finde så meget på jer som muligt. Min tidligere sagsbehandler i Odense Kommunen har haft en lang mail korrespondance med Social- og Sundhedsskolen om hvor meget fravær jeg har haft selvom hun udmærket var klar over at mit fravær skyldes en tidlig spontan abort.  – Jeg er simpelthen så vred på Odense kommune over denne her behandling jeg har fået af dem for jeg syntes slet ikke det er i orden at gøre så meget for at finde snavs på en.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar