SPONSORERET

Nyt til prinsesse Diva

22. juni 2017

Nu hvor jeg har fået en lille hund skal der jo købes en masse ind til denne lækre lille steg, og helt ærligt hvem elsker ikke nye lækre ting til sin bedste ven? <3 – efter en hurtig søgning på google faldt jeg over denne her hjemmeside Vetboxen og jeg må sige jeg blev absolut ikke skuffet da jeg modtog pakken. Super hurtig levering, – Super sød kundeservice, – og super gode priser.

Jeg bestilte min pakke D 20.06-2017 om eftermiddagen og modtog pakken D 22.06-2017, jeg var virkelig overrasket over den hurtige levering, så det er helt klart et sted jeg vil handle igen, når Diva mangler nye ting. En af de ting jeg ligger stor vægt på når jeg handler på nettet er at man kan stole på dem, de er hurtige med at få sendt produktet afsted, samt at deres billeder ikke snyder produktet bedre end det er. Og jeg må sige at www.vetboxen.dk slet ikke på noget tidspunkt gjorde mig nervøs, jeg er super glad for mit balg af butik, når det handler om mad og andre lærke ting til min Diva-prinsesse

Øverst på pakken lå en lille håndskrevet besked til mig, hvilket jeg syntes var super dejligt tænkt, og gav mig et lille smil på læben, man føler sig lidt mere velkommen og en super super god service fra deres side af. Så helt klart store point herfra. Og så er det jo bare dejligt de har tiden til at skrive en lille seddel ud til deres kunder.

BRUG RABTKODEN “V8Z11RAGDNN75PRO”

OG FÅ 5% RABAT VED DIT FØRSTE  KØB

Jeg bestilte 12 Kilo hvalpe fodder fra Hills Ideal balance Direkte link her og jeg er virkelig positiv overrasket over foderet, det er i meget små stykker, så man sagtens ville kunne bruge dem som små godbidder i løbet af dagen, deres luknings metode på posen er virkelig også super smart man kan åbne og lukke den ligeså mange gange man har lyst og maden vil altid være godt beskyttet i den kraftige pose

Optjen op til 10% i medlemsrabat

BRUG RABTKODEN “V8Z11RAGDNN75PRO” OG FÅ 5% RABAT VED DIT FØRSTE KØB

30 Dages fortrydelse
Gratis el. billig fragt
Handel lokalt & Dansk

Maden i posen virker til at være i god kvalitet og helt klart pengene værd, som jeg ser det lige nu, Diva har allerede smagt det og er helt vild med det. så helt klart noget fodder jeg vil begynde at bruge dagligt istedet det det jeg bruger nu. – Og så er der jo nok mad i sådan en pose til LANG tid. 😀

Hundemaden fra Hills indeholder blandt andet

Fersk kylling ingrediens nr. 1 – Magert Protein. Hjælper med at holde hunden slank og i form.

Brune ris – Naturlige Fibre. Sund fordøjelse giver glade maver.

Grøntsager – Vitaminer og Mineraler. Understøtter det naturlige forsvar i kroppen.

Frugt – Antioxidanter. Understøtter det naturlige forsvar i kroppen.

Hørfrø – Omega 3 og 6. Giver sund hud og blank pels.

Æg – Aminosyrer. Byggesten til muskler og organer.

INGEN majs, hvede og soja.

IKKE tilsat kunstige farve-, smags- eller konserveringsstoffer.

Hills ideal balance passer til små og mellemstore hvalpe fra 4 uger og op til 1 år. og anbefales IKKE  til større hunderacer her kan du foreksempel købe dette produkt istedet Hill`s Science plan Helthy development Puppy Large Breed.

Jeg er super godt tilfreds med deres hundemad, og dette er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler på vetboxen.dk – Vil du gerne spare lidt penge? så brug rabatkoden “V8Z11RAGDNN75PRO” og spar 5% på din første køb

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar