Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Ny Psykologisk undersøgelse & Var jeg for ung da jeg fik Lia?

16. juni 2017

Mange mener jo nok jeg var for ung og umoden da jeg fik Lia, men syntes jeg egentligt selv jeg var det? Og hvad syntes jeg d.d omkring min forældre rolle i graviditeten og da jeg lige havde fået Lia.

Da jeg blev gravid med Lia var jeg umoden, det kan jeg godt se nu men jeg er 100% sikker på at havde Odense kommune grebet det an på en helt anden måde havde de også fået en meget bedre mor og voksen kvinde ud af det. Istedet for at banke mig oven i hovedet og sige jeg var en dårlig mor og jeg ALDRIG ville kunne lære og blive mor, derved satte de en masse usikkerhed ind i mig, de burde istedet havde sendt mig på nogle “Mor” kurser eller andet vejledning så jeg blev mere selvsikker i min kommende rolle som mor, og jeg lærte en masse ting i min graviditet.

For hvad sker der når man tager en 17år gammel pige som står og er gravid er usikker på fremtiden når du banker hende dagligt men hun er fortabt og hun ikke kan være mor, så begynder hun på et tidspunkt og tro det er sandt. – Jeg mener ikke selv jeg ville være en perfekt mor men jeg mener helt sikkert at vi med noget hjælp sagtens ville kunne have haft Lia hjemme fra start. evt morbarn hjem eller andet.

i en lang periode efter jeg fik Lia hjem var jeg meget usikker på min forældre rolle og jeg er sikker på at det er en eftervirkning at jeg i knap 9 mdr igennem min graviditet og indtil Lia var 2 mdr gammel fik af  vide jeg var fortabt som mor.

JEG SYNTES at kommunerne skal STOPPES – De skal ikke have lov og køre den hetz mod unge første gangs forældre, istedet for at prøve og køre dem psysisk ned, kan man jo hjælpe dem med at blive gode forældre. Jeg har nu haft 9 forskellige sagsbehandlere efter Torunn, og ALLE har sagt “LIA SKULLE IKKE VÆRE BLEVET FJERNET SOM SPÆD” og jeg tror dem! – De fortæller mig og ryster på hovedet at det hu gjorde med at kære psysisk på mig og få mig til at tro jeg var en dårlig mor, simpelthen er så KLAMT! – Men jeg ved jeg den dag i dag er en perfekt mor. – og jeg vil sætte mit liv til at prøve og få loven på børn- og unge-området ændret at disse fejl IKKE sker igen. For man svigter børnene! og det er dem det går ud over. OG DET MÅ IKKE SKE!!

Hvordan kan vi i Danmark leve med at vi syntes det er ok kommuner tvangsfjerner børn pga en mor måske ikke kan finde ud af det? Odense kommune brugte primært den psykologiske undersøgelse som deres ”Våben” til at få lia Anbragt men den var blevet lavet over 2 gange af 1,5 timers varighed – så på 3 timer kunne de vurdere at min datter ikke kunne bo ved mig? Det syntes jeg er SÅ useriøst og tragisk at man så hurtigt bare skal havde de forskellige børn igennem møllen! – Ja ved i siger jeg skal lade det ligge men det vil jeg ikke jeg vil blive ved med at skrive om dette emne så der kan komme fokus på at kommunerne laver flere fejl og LYVER så det driver for at få anbragt de børn de gerne vil have anbragt.

Med den dårlige psykologiske undersøgelse i bagagen. Så var jeg stemplet som en dårlig mor og selvom jeg gang på gang harbevis jeg er en god mor over for mine to børn så bliver den ved med at forfølge mig med min ”Lave Iq” osv osv. – Så derfor har jeg valgt at jeg vil have lavet en ny forælderevne undersøgelse hvor de også laver en psykologisk undersøgelse IGEN! – Simpelthen for en gang for alle at bevise at den gamle psykolog var i lommen på kommunen og lavede det værste gang lort ever! – Nu får jeg lavet en ny så jeg kan bevise at jeg er en god og fantastisk mor over for mine to fantastisk børn. Og som hun sagde du skal ikke være bange for den kan ikke blive dårligere end den gamle 😀 <3

Jeg kan sagtens forstå hvis i mener jeg overdriver omkring at jeg har en ide om at psykologen var “købt” af kommunen – at de bevist går efter at de vil havde Lia fjernet. At de lyver og gør hvad der passer dem for at de kan få deres vilje – Jeg kan bevise det hele i min bor for sådan troede jeg heller ikke kommunen var før jeg selv stod midt i det. Nogle kommuner GØR ALT HVAD DER SKAL TIL for at få et eller flere børn fjernet! KOSTE HVAD DET KOSTE VIL!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar