Natascha Linea

Mit overbid

6. juni 2017

Nu er jeg kommet ud af min lille lykke bobbel og kan godt se hvad alle jer andre i mener, men det tog sin tid. Men nu er jeg her.

Det er jo pisse fucking grimt, og jo mere jeg kigger mig i spejlet og jo mere jeg tager billeder af mig jo grimmere syntes jeg det er, så jeg vil vildt gerne have det lavet om. og helst gerne NU!

Og i samme omgang kan jeg lige så godt få lavet mine bryster (Hihi) ? Som har været lidt en on/off drøm igennem mit liv. Jeg har altid bildt mig selv ind og prøvet at bilde alle andre ind at jeg var glad for mit overbid og mine små bryster,

for måske ikke at virke sårbar, og ikke vise jeg faktisk er ret ked af det, over mine små bryster og mit kæmpe overbid som kun blev være efter jeg fik dem lavet her sidste gang.

Jeg var ved tandlægen her for nogle dage siden som sagde det sagtens kunne laves hvis jeg fik det opereret, og udadtil var jeg sådan ”Nåårh ja okay, det behøves ikke jeg er glad nok for det” men indeni var jeg ved at springe af lykke. Jeg lyttede meget intenst til hvad hun sagde og skrev alt ned så snart jeg kom hjem.

De ville være en rimelig opfattende operation hvor de skulle skære noget af min overkæbe for at få det til at passe men så kunne jeg få et super smukt og flot smil ❤ – Jeg var inden i lykkelig ?

Så nu har jeg skrevet til Luxuskirugi.dk for at høre om priser for sådan en tandretning og om de evt vil se mig og så videre. Håber inderligt de hurtigt svare tilbage for vil så gerne have det lavet og er igang allerede nu med at spare op, for ved jo godt det bliver fucking dyrt.

Jeg vil begynde at spare penge sammen til det for jeg vil virkelig gerne have det lavet især efter den sidste tandlæge fik lavet det, for hold nu op det er ikke blevet særlig pænt. Han har fået mit overbid til at se endnu større ud og det er jeg faktisk super ked af,

så nu skal der altså gøres noget ved det. For i har jo alle ret det er ikke særlig pænt og det har jeg indset nu. Og det er også derfor jeg er gået i gang med at spare sammen til mine tænder, og selvfølgelig, kunne det være super fedt at få lavet bryster i sammen omgang, da jeg også er utrolig ked af dem, eller retter sagt af dem jeg ikke har. For jeg har jo INGEN bryster overhovedet og det vil jeg gerne have gjort noget ved NU! Helst i går.

Jeg er sikker på jeg ville blive overlykkelig over de to ting da jeg virkelig er ked af at jeg har et mega skævt smil når jeg smiler og når jeg går i stramt tøj så har jeg jo ingen bryster.

 

Så sandheden er at  jeg er ked af de to ting ved jeg har sagt det modsatte, og jeg ved ikke hvorfor jeg har gjort det? Måske fordi jeg ikke ville indse det? måske fordi jeg ikke ville vise jeg havde en svaghed overfor det? Jeg ved det ikke! – Men sandheden er at jeg er super ked af det!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar