Natascha Linea

Mine rollemodeller? – Hvem ser jeg op til?

5. juni 2017

Jeg fik lyst til at lave en blogindlæg omkring hvilke rollemodeller jeg har, hvem er de og hvorfor ser jeg op til netop dem? – Og hvad har jeg egentlig lært af dem? – Og hvorfor har man egentlig rollemodeller? Jamen det har man nok af den grund. Alle mennesker har brug for at se op til nogle, alle mennesker har brug for en man kan spejler sig i, og som man gerne ville ligne på den ene eller anden måde, hvis man ikke havde rollemodeller tror jeg ens liv ville være meget trist, da jeg tror på det er sundt at kunne se op til visse personener, og lære en masse ting af dem.

Ole Kaup – Min elskede far, jeg ser rigtig meget op til ham fordi han har lært mig ikke at bukke under for pres og svare igen og sige sin mening. Ikke føje sig for flertallet, og det vil jeg mene er en KÆMPE styrke på den lange bane. – For jeg ser ofte folk som bliver mobbet og som bare konstant vender den anden kind til uden at forsvare sig eller kaste tilbage, og det er det jeg er utrolig stolt af at besidde denne evne, jeps nogle gange går jeg lidt over gevind med mine tilbagemeldinger, men i det store og det hele er jeg utrolig stolt af at jeg har lært at ”slå igen” når man føler sig uretfærdigt behandlet.

Linse Kessler – Fordi jeg syntes hun er et helt igennem fantastisk mennesker, som skider højt og flot på hvad folk mener om hende, det ville jeg faktisk godt lære mere af, fordi jeg bliver helt arrig når folk skriver om mine børn eller min moder evne, og der er hun også mere eller mindre kølig og det kunne jeg virkelig godt tænke mig at lære, da jeg beundre den måde hun er på med at hun gør ting som mange kan stille spørgsmålstegn ved men alligevel forholder hun sig rolig ved diverse shiitstorme hun kommer ud for. Så lær mig lige hvordan.

Mascha Vang – Fordi hun har formået at kæmpe sig fra ”bunden” til ”toppen” ja nogle af de ting fra min fortid vil altid hænge fast det ved jeg, gør det jo også ved hende, men jeg beundre hendes måde at være på og den måde hun har kæmpet sig hele vejen til toppen af rangstigen, efter min seneste stunt føler jeg mig virkelig fri i kroppen, alt min aggression over mine hateres er forsvundet og jeg er nu klar på at kæmpe mig til tops, ja det kommer til at tage lang tid men jeg kæmper og skal nok en dag nå toppen af min egen stige

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar