Natascha Linea

Millietær i vollsmose

13. juni 2017

Nu køre der igen en shitstorm mod Vollsmose, og jeg kan simpelthen ikke forstå det, jeg har boet i Vollsmose over to omgange fra jeg blev født til jeg var cirka to år og så igen cirka 3 år da jeg var teenager start voksen.

Jeg kan ikke forstå mediernes behov for at ligge Vollsmose sådan ud, for jeg har stor set kun positivt at sige om det sted, jeg har altid kunne gå tværs igennem Vollsmose i lårkort nederdel og nedringet trøje klokken lort om natten uden der er sket mig noget og uden jeg har hørt skældsord fra alle mulige folk.

Da jeg var gravid med Lia hjalp folk mig ofte op med mine poser da jeg boede på 2 sal, og de var simpelthen så søde alle mine naboer.

Men når det så er sagt så gør politiet heller ikke meget for at stoppe balladen fra de få derude som ødelægger det for alle andre, jeg har ofte set politiet ignorere ulovlige knallerter, folk der køre for hurtigt OSV Måske fordi de ikke gad tage kampen op med dem, men det er jo ligesom deres arbejde, så de skal jo ikke ignorere det, for på et tidspunkt tror bøllerne at de kan tillade sig ALT

  • Vollsmose er delt op i 3 forskellige boligforeninger, så det er meget svært at komme ballademagerne til livs og smide dem ud af parken, fordi de kan flytte til en af de andre parker, jeg syntes simpelthen de 3 boligforeninger skal snakke sammen og er man smidt ud af den ene så er man smidt ud af alle 3.
  • Jeg syntes også at man i Vollsmose og andre udsatte områder, skal have tiden til at politiet tager ned i børnehaver og skoler og tager en snak med børnene så de får nogle gode oplevelser med politiet, og oplever at de er søde og rare mennesker.
  • Og så syntes jeg der skal laves klubber og flere fritidsområder til ungerne da de jo røv keder sig i fx Vollsmose og ikke aner hvad pokker de skal lave.
  • Skoler og børnehaver burde lave nogle flere skole-hjem samtaler for de mest udsatte familier for at hjælpe dem mest muligt, til ikke at få nogle børn som laver meget ballade.

Min oplevelse der er at det ikke er så slemt som medierne og befolkningen gør det til, og at politiet og andre offentlige myndigheder, absolut ikke gør noget forebyggende for at få det stoppet. – Jeg var rigtigt glad for at bo i Vollsmose dengang, og skulle jeg nogensinde flytte tilbage til Odense kunne jeg måske godt finde på at bo i Vollsmose.

Jeg er godt klar over at nogle derude har været efter brandbiler, ambulancer. postomdeling, dyre ambulancer OSV, og det skal self stoppes med det samme, men jeg ser det som en konsekvens af at politiet ikke har taget sig af småtingene. Hvis man ikke stopper den første gang de gør noget kriminelt så tror de jo at de kan gøre ALT hvad de vil uden blive straffet og så er det at det går helt galt sådanne steder, men stopper man dem med det samme så tror jeg på at man kan have et meget mere fredeligt Vollsmose. Men det kommer til at tange lang tid nu hvor det er kommet helt her ud, men militær er IKKE løsningen, løsninger et at rykke massivt ind ALLE steder.  Politiet skal på patrulje derude flere gange om dagen og besøge skoler samt børnehaver, have fotovogne rundt i Vollsmose så de ikke køre ulovligt. Ja det vil koste mange penge at få rettet op på det. Men jeg tror simpelthen løsningen er at ændre der mentalitet, og vise man er tilstede alle steder samt have hjemmebesøg hus de værste unge kriminelle. Der er kun en der kan få skylden for at det er gået så galt nu som det er og det er Politiet fordi de har været så ligeglade med Vollsmose og ikke taget kampen op med dem noget før, og det betyder at de nu står over for en meget større udfordring end de gjorde før.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar