Lia Linea

Lia skal være børnemodel <3

8. juni 2017

Efter længere tids vurdering omkring om jeg skulle skrive dette indlæg, vælger jeg nu at gøre det alligevel, min veninde Katherina, sagde noget som fik mig til at tænke mig virkelig godt om, for hun havde jo ret.
Min datter Lia er en virkelig køn lille pige som har den vidunderligste personlighed og er hammer charmerende, og så ELSKER hun at få taget billeder, og posere af egen fri vilje ALTID overfor kameraet, så var det vi tænkte, hvorfor ikke bar prøve og sende nogle ansøgninger til noget casting på børnemodel? Man kan jo altid bare prøve. – og hvis hun så bliver kaldt ind kan vi jo altid prøve og se om det er noget for hende. Og så ville hun jo også få en god portion ekstra til sin børneopsparing. Så lige nu venter jeg på at får svar fra de forskellige modelberuer for og høre om de kan bruge min dejlige datter. Er faktisk vildt spændt på at høre hvad de siger. Fordi jeg syntes jo selv hun er verdens smukkeste pige. Og ja måske er hun ikke det, men hun har i hvert fald charme, og med det så når man altså langt, måske ikke inde for modelkarrieren, men hvem siger også det er noget for hende når vi først står der? Herhjemme og foran de unge mødre kameraet er hun i hvert fald 100% på hele tiden – Så lad os se hvad der sker, og jeg håber da for min lille pige hun får den oplevelse med sig i bagagen. Jeg vil gerne pointere at jeg ikke gør dette for mit behov, jeg gør fordi Lia hun elsker at være på og hun elsker at være foran kameraet, så hvorfor ikke udnytte det? – Jeg stopper self hvis hun viser hun ikke har lyst og viser det ikke er noget for hende, men herhjemme kunne det godt være noget for hende, sådan virker det.

Kysser herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar