Lia Linea, Novah Noice

Kommunen del 2

9. juni 2017

Nu fik jeg endelig skrevet det indlæg som jeg fik lovet. Del 2 på kommunen så i kunne se de udtalelser jeg har på børnene ❤  Fik i ikke læst del 1 kan i læse den her

Jeg er så stolt af mine børn og jeg ved de har det godt ved mig.  Hvilket jo også er bevist ved disse udtalelser, for de kan jo ikke have det godt og være velfungerende og godt udviklet børn i børnehaven/Vuggestuen og så være ikke være i trivsel derhjemme, nogle børn kan godt skjule ting fra omverdenen men jeg tror på at så mange pædagoger ville have lagt mærke til det hvis der var noget galt. Jeg ved jeg er en god mor, mine børn kommer altid løbende mod mig når jeg henter dem, de smiler og griner altid når jeg er sammen med dem, og de fungere som de skal, Lia er lidt bagud med sproget og det er Novah også men det arbejder vi på dagligt. Men ja måske er det min skyld fordi jeg selv ikke taler alt for tydeligt, måske er mine børn bare langsomme til at lære at tale eller måske er der en hel tredje grund til det. Jeg ved i hvert fald at mine børn er i stor trivsel ❤ Og noget må jeg gøre rigtigt. OG JEG ER EN GOD MOR SOM GIVER MINE BØRN DEN BEDSTE BARNDOM I VERDEN.

Der står blandt andet “Udviklings-beskrivelsen viser en dreng, der netop er fyldt 1 år, som ligger pænt og alders svarende placeret indenfor de 9 funktionsområder” og “Novah er aktiv, nysgerrig, god til at lege og positiv i forhold til kontakten med både børn og andre voksne. På trods af et par belastende sygdoms perioder oplever vi altså Novah som en lille dreng i god udvikling og trivsel”

Der står bland andet “Hun har et meget kærligt og omsorgsfuld forhold til sin bror – han skal gerne have et knus i forbifarten” og ” Kontakten til de voksne i strandloppen er god og uden problemer, Lia er virkelig imødekommende og sød lille pige” og til sidst “Helt generelt oplever vi Lia som en pige i trivsel og alders svarende i udvikling på alle punkter”

 

Så er en vist ikke meget længere til alle dem som mener mine børn ikke trives, mine børn trives godt og får pæne udtalelser på dem som ser mine børn til dagligt, alle der kender mine børn mener de et kærlige individer som trives og udvikler som normalt <3 Jeg ved jeg er en god mor som opdrager gode og sunde børn. <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar