Gæsteblogger

Kan handicappede have sex? del 1

2. juni 2017

Jeg har snakket med 29-årig Nichlas som sidder i kørestol på grund af han er født med rygmarvbrok, jeg har spurgt ham om ”Handicappede kan have sex” for kan de det? Og hvordan fungere det når de skal i seng med en fræk blondine? Og kunne jeg finde på at være sammen med en handicappede? Få svarene her under ?

 

Jeg har ikke altid siddet i kørestol jeg var ca 14 da jeg satte mig i kørestolen for første gang, mine ben kunne simpelthen ikke bære mig mere. Jeg havde det egentlig fint med det for hele mit liv har jeg vist jeg skulle sidde der en dag, men der var bare ikke nogle som kunne fortælle mig hvornår det ville ske

jeg kan saftens tage på date lige som alle andre unge mennesker uden problemer, Jeg snakker med mange af det andet køn og er ikke bange for det da jeg er den type der siger at man må tage mig som jeg er eller lade være.

og jeg er ikke bange for at fortælle om mit handicap da jeg er ret åben om det. Jeg er så åben omkring det da Jeg har lært at det gør mig en del gladere at snakke om det og hjælpe andre med at forstå hvad handicap er for noget.

Det bedste ved at sidde i kørestol er nok at man jo altid har sin stol med sig lige meget hvor man er, og møder man en sød pige som måske er træt i hendes ben kan man jo spørger om hun ville sidde på skødet. 😉

Det værste er nok alle dem som er bange for at komme hen til en og spørge hvorfor man dog sidder i kørestol og alle dem som snakker til mig som var jeg kun var 3 år.

For mig er der en påvirkning på min erektion, nej jeg kan ikke have sex, og det er fint med mig da jeg jo aldrig har oplevet andet. Men sådan er det jo ikke for alle med handicap, nogle handicappet kan godt have sex på samme måde som ikke handicappet mens andre skal have hjælp og nogle ligesom mig kan slet ikke. hvis det er et stort ønske for en kommende kæreste at have sex så må hun gerne have sex med andre, men vil dog have et krav om det ikke var nogle af vores venner

Jeg skal ikke have børn men håber da at jeg en eller anden dag finder en sød pige som måske har nogle børn i forvejen. Jeg vil ikke have børn fordi jeg ikke kan få det på normal måde og fordi jeg har lidt svært ved folk som ikke er så gode til at høre efter

Ville jeg kunne være sammen med en handicappede?

Jeg ville sagtens kunne finde på at være kærester med en som sad i kørestol, hvis kemien er der og han ellers er normal fungerende så kan jeg ikke se noget problem i at være kærester men en kørestolbruger, da de jo er helt normale mennesker som dig og mig, eneste forskel er at de ikke kan gå, for de kan jo sagtens være gode fædre, pap-fædre, kærester og mænd selvom de ikke kan gå. Jeg er i hvert fald helt sikker på at det ikke afskrækker mig fra at tage på date med en fyr om han er høj eller lav, gående eller siddende, jeg tror egentlig kun det første møde ville være akavet da jeg aldrig før har været venner eller snakket med nogle som sad i kørestol så kunne godt være bange for jeg ville komme til at behandle dem som små børn. Hvilket nok ville være super dumt af mig.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar