Natascha Linea

Jennifer og mig – Venner eller fjender?

8. juni 2017

Mig og Jennifer har en lang og kompliceret forhold bag os, vi lige ligesom sådan et gammelt ægtepar, kan slå hinanden ihjel det ene øjeblik og snakke timer sammen i telefon det næste. Men jeg tror der er noget mellem mig og Jennifer som aldrig forsvinder, et godt gammelt og solidt venskab som har været igennem en kæmpe ruchebanetur. Der er blevet sagt mange dumme ting både fra min mund af men også fra hendes mund. En masse ting vi begge fortryder.

Der var en masse følelser i klemme som vi begge har fået talt ud om, og vi er nu kommet til det punkt i vores liv vi ikke gider gå og være uvenner vi har begge børn, og to af dem er halvsøskende som skal have et forhold til hinanden, og det må vi tøser stå for <3 – Sandehenden er at jeg har savnet hende helt utroligt meget, men der var en mand som fik ødelagt det venskab der var imellem os, men heldigvis indså jeg det og tog venskabet tilbage <3

Så nu er der ikke mere fjendskab mellem os, nu er vi venner ligesom i de gode gamle dage, hvilket jeg nyder helt igennem meget. jeg elsker at snakke med hende i timer i telefonen om alt mellem himmel og jord. ligesom i de gode gamle dage. I LOVE IT <3

Jeg vil også gerne bruge dette blogindlæg til at sige Undskyld til Jennifer, for alle de ting jeg har sagt igennem tiden til hende, jeg har sagt det pga jeg var forvirret, ked af det og enormt vred. Ved godt det ikke er nogen undskyldning, men man siger nogengange nogle ting man fortryder, men jeg følte mig gjort godt og grundigt til grin ikke kun af Jennifer men også af Bent og så fik min vrede bare ud over hende, Så undskyld søde smukke og dejlige Jennifer <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar