Natascha Linea

Jeg er verdens kendt

21. juni 2017

Det kan godt være jeg bare er hende der, fra det der tv-program, eller hende der som ikke kan finde ud af at tage en uddannelse. – Men jeg er faktisk kendt i store dele af verden, hvilket jeg syntes er mega BLÆRET!

Det kan godt være jeg kun er kendt fra tv programmet “De unge mødre” som går under udtrykket DUM. Det kan godt være jeg er hende der ikke er nogle der kan lide og mange  hater mig, MEN til trods for det så har jeg altså stadig folk som følger mig og folk som elsker at følge med i mit liv,  i HELE VERDEN (næsten)

jeg har bla følgere/læsere i Danmark, USA, Norge, Sverige, Spanien, Færøerne, Tyskland, Tyrkiet, Grækenland, Grønland, England, Island, Italien, Holland, Brasilien, Indonesien, Australien, Østrig og Bulgarien.

Så man kan vel godt sige at jeg er verdenskendt? Hihi, for folk i hele verden læser jo min blog og følger med i mit liv på de sociale medier, jeg ved da godt mange af dem som læser min blog i udlandet nok er danskere på ferie osv. Men jeg syntes stadig det fedt at jeg har udlandske læsere som læser min blog. 😀

Endelig har jeg fundet noget som gør mig glad og noget jeg virkelig dybt inde i mig brænder for, jeg elsker at skrive blog, og jeg elsker at dele ud af mine tanker og meninger. og så er det jo bare ekstra fedt at der er så mange forskellige mennesker der syntes det er fedt at læse det jeg skriver <3

Stor tak og kæmpe kysser og krammer herfra <3

Kærlighed fra mig til alle jer <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar