Ikke kategoriseret

Hvorfor valgte jeg Novah til?

30. juni 2017

Da jeg blev gravid med  Novah havde mig og Matias være on/off kærester i 8-9 måneder men kendt hinanden i 5 år . Jeg har nu besluttet mig at fortælle hvorfor jeg valgte at beholde Novah, og prøve at få folk til at forstå at jeg ikke har “snydt” mig til at blive gravid

Nå men vi blev kærester omkring Oktober måned 2014 og vi var meget glade begge to, jeg følte virkelig vi passede så godt sammen, han fik mig til at føle noget helt specielt. har virkelig aldrig følt sådan før for at andet menneske. Også derfor det måske gik lidt hurtigt.

Men da vi havde været sammen i cirka 5-6 måneder begyndte jeg at snakke om at jeg ønskede flere børn, jeg ville gerne have en mere, og han var slet ikke afvisende overfør at få en mere, så vi brugte IKKE beskyttelse, vi blev enige om at skete det så skete det. Jeg tog en graviditets test sammen med ham, og den var positiv. han ville ikke have babyen alligevel, hvilket jeg var meget ked af, og virkelig undrende over, for han ville jo gerne INDEN jeg blev gravid. Han var jo med på ideen da det “sjove” skulle laves. jeg ville jo gerne beholde Novah hvilket han udmærket godt viste ville ske hvis jeg blev gravid.  og jeg valgte så at beholde babyen da han jo var med i planlægningen af ham og var enig i det, men ligeså snart det blev alvor ville han ikke alligevel. Vi gik fra hinanden cirka 3 uger efter jeg havde fundet ud af jeg var gravid, og jeg hørte ikke meget til ham i graviditeten, han var oppe 3-4 gange i løbet af graviditeten med Novah, hvor vi snakkede om fremtiden, han mærkede ham sparke og virkede virkelig glad for det liv det voksede i min mave. Men jeg ved ikke han var meget 50/50 omkring hele situationen.

Novah kom til verden og han var igen ligeglad. Det var han on/off indtil Novah var omkring 5 måneder hvor vi finder sammen igen, det bliver så seriøst at vi faktisk planlægger bryllup. men hele tiden var der en undertone at han ikke rigtigt ville, men han ville faktisk gerne alligevel. Jeg prøvede virkelig at give den en chance vi flyttede sammen, og gav ham så meget frihed som han næsten havde behov for, men efter et voldelig sammenstød hvor han truer med at bortføre Novah fik jeg nok og flyttede til Gedser. I Gedser var han på besøg i en uge cirka hvor han så sin søn, og var virkelig glad for ham og ville han virkelig gerne i den periode, lige så snart han tog tilbage til Odense var han igen ligeglad med hans søn.

Han har under hele graviditeten, før graviditeten og i Novahs 15 måneder gamle liv, gerne ville være en del af det hele men pludselig ændret mening igen. Jeg føler ikke jeg snød ham til at være far, jeg føler jeg havde fortalt ham om mine drømme HVIS jeg blev gravid, og han kendte til min holdning omkring abort. samt han viste jeg ikke brugte nogle former for beskyttelse. og han ville gerne være en del af fremtiden og mine drømme.

Jeg ville aldrig nogensinde få en abort når babyen var PLANLAGT fra begges sider!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar