Ikke kategoriseret

Forkælet lille prinsesse

24. juni 2017

Diva skulle jo forkæles med en masse nye godbidder igen 😀 Hihi lille forkælet prinsesse, valget faldt på disse fire varianter fra www.vetboxen.dk og jeg vil anbefale 3,5 ud af 4 til andre mennesker, der er dog et lille men ved den ene af dem.

www.vetboxen.dk er jeg simpelthen så positivt overrasket over, jeg har ikke set disse godbidder andre steder end der og helt klart et sted jeg vil købe godbidder fremover de er dejligt billige, de har mange forskellige varianter og så elsker min hund alle dem jeg har prøvet indtil nu.

Hvis du bruger rabatkoden V8Z11RAGDNN7HILLS så får du 25% på dit første køb på www.vetboxen.dk – Lækkert at spare 25% ikke?

Nå men lad mig starte med at forklare lidt om de forskellige varianter jeg valgte at købe på www.vetboxen.dk

Let´s Bite Chiken Sandwich

De er lavet I nogle aflange stykker som jeg personligt syntes var lidt for store til min lille hund, men de er MEGET nemme lige at klippe over så man kan bruge den som små godbidder I løber af dagen hvilket jeg syntes er super lækkert og vildt smart.

De lugter lidt af fisk selvom der står kylling udenpå 😀 Haha, men min hund ELSKER dem

Let´s Bite Fliiet O´Duck

De kommer I sådan nogle aflange stykker, filet stykker som navnet også siger, har endnu ikke prøvet at skære dem/klippe dem over da min hund simpelthen hurtigt får spist sådan et stykke, det er helt klar dem her der er favoritten af de fire forskellige nye godbidder vi har fået prøvet af her

De lugter af, hmm ja kan ikke rigtigt forklare lugten men de lugter ikke specielt godt, men har fundet noget som lugter MEGET værre end dem her

Let´s Bite Bounty Bones

De lugter bare generelt af hundemad,

De kommer i bitte små stykker hvilket jeg er helt vild med, da min hund er bitte lille. Og min hund spiser dem også ret hurtigt så også en god smag ifølge min hund, helt klart MIN favorit da lugten ikke er så slem, og de kommer i små stykker så min hund ikke får for meget.

Let´s Bite Munchin Mineral

Dem har jeg det meget blandet med, vil jeg sige de er super gode og min hund syntes det vildt lækkert at ligge og gnave I den, de kommer I nogle ret lange stykker så jeg knækker dem over så hun kun får en halv af gangen, men de STINKER virker meget, det er ikke nogle jeg ville købe hvis jeg var gravid 😀 Haha, men min hund hygger sig med dem, men ved ikke om jeg personligt ville købe dem igen på grund af lugten,

Husk hvis du bruger rabatkoden V8Z11RAGDNN7HILLS så får du 25% på dit første køb på www.vetboxen.dk – Vil du ikke godt spare lidt penge?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar