Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

“Forbudt” Aftensmad

17. juni 2017

Jeg har for ikke ret lang tid siden overværet en debat på facebook omkring aftensmad til ens børn, hvilket mad kan man IKKE give til aftensmad og hvilket mad er ok at give til aftensmad?

Jeg er selv en af dem som mener alt med måde! – Selvfølgelig skal  de ikke have pandekager HVER evig eneste dag. Men helt ærligt man skal også lade være med at være alt for sart og sippet.

Kan da huske da jeg var lille fik vi da en gang imellem Pandekager med syltetøj og sukker til aftensmad og vi ELSKEDE det. – Ja det var ikke super sundt, men hvad fanden vi jo ikke døde endnu 🙂

Jeg mener at det er helt i orden at give børn alt muligt til aftensmad selvfølgelig ikke slik, chips OSV. Men  der er ikke nogle børn som tager skade af lidt hygge aftensmad engang imellem.

I dag fik vi foreksempel Snobrød med ketchup og lidt partypølser til aftens mad og ungerne elskede det og det var jo super hyggeligt, men jo ikke noget aftensmad som vi får hver dag.!

Noget af det mad mine børn får som jeg har set andet ikke giver deres børn til aftensmad er, Koldskål. Yoghurt. Pølsebrød. Snobrød. Pandekager. og Frugtfad – Ja de får det jo ikke hver evig eneste dag slet ikke, Men på en varm sommerdag på stranden kan man godt spise noget medbragt frugt til aftensmad, eller en varm dag hjemme i haven kan man tænde op i bålet og lave lidt snobrød.

Jeg kan virkelig ikke se noget forkert i at man ikke altid skal stå og lave “rigtigt” aftensmad til ens børn, for mange gange spiser de faktisk mere når det er lidt anderledes mad end hvad de er vand til <3

For hvorfor skal vi altid bekræfte os selv i at “Når jeg laver det rigtige mad er jeg en super okay mor” istedet for “er jeg en god nok mor når mine børn bare får det her i dag?” – Jeg ved da jeg var lille elskede jeg de dage hvor vi fik lidt andet end det normale varme mad, og vi gik da altid sunde, trætte og mætte i seng. Så mor og far derude slap af og giv jeres børn noget andet og spise en gang imellem, det skader ikke

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar