Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Er jeg dyreplager?

5. juni 2017

Nu har vi endelig fået lille Diva hjem, hun er højt elsket af både mig og ungerne. – Hun er faldet så godt til allerede, hun kommer når vi kalder og ”overfalder” os med kys og kram når vi sætter os ned. Hun er gået direkte i hjertet på os alle sammen ❤

Og så er hun meget mindre end jeg regnede med 😀 Hun er godt nok en bitte lille fis <3 

Men med købet af Diva, kom der selvfølgelig også en gammel historie frem som jeg har prøvet at fortælle mange gange for i kender intet til den historie.

Jeg og M købte en lille hvalp fra en gård, som ikke kunne have hende mere, og vi viste godt hun ikke havde det alt for godt der.

Så vi køber hende hjem, og jeg kunne godt se hun trængte til noget dyrlæge hjælp. men igen det var ikke MEGA akut så jeg ville vente til hun var faldet lidt til ro i hendes nye hjem – M vælger så at forlade mig, og jeg siger så at jeg ikke kan have hunden alene og det har han hele tiden vidst. (tror vi har haft hunden i 3-4 dage der) så han siger ”Jeg vil gerne have hende” så han tager den med, og der går vel cirka 30 minutter og han siger så han ikke kan have den mere, og han siger han vil skyde den, hvis du ikke får nogle til at hende hende nu. Jeg tror aldrig nogensinde på han ville havde gjort den noget, jeg tror bare han sagde det for at få mig til at hente hende med det samme.

Hun bliver hentet af noget dyre-internat. Og jeg får så skylden for hun er i så dårlig stand, vil bare sige det er IKKE min skyld. og jeg er glad for hun kom til dyrlæge som jeg ikke nåede.

Jeg ville havde gjort alt for hende hvis jeg skulle have beholdt hende. Men idet M vælger at gå fra mig og jeg ikke kan have hende alene. Så gør jeg det bedste for hende, og det er at komme ud på en kennel det skete bare mere dramatisk end jeg havde regnet med.

Alle mine dyr herhjemme har forsikring, sygeforsikring og kommer cirka hver halve år til tjek. – Mine dyr har det godt ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar